Jasto jednostavno ne smutis skupa bjelance i zumance..na taj nacin neces bijelo ni osjetit
Pa dobro ako kajgana moze u cemu je onda fora, zasto vecina ne jede i zuto vec samo belo?
Ja te nesto ne razumem, sto ne bi kajgana dolazila u obzir?
Onda bi mogao da ih jedes jel tako?
Mada, mislim da je to kod brate vise psiho prirore nesto si se istripovao i sad negujes taj svoj trip, kao ja ne mogu i to, ocvrsni bre, nemoz da jesh belanca? Pa nisi mamina maza, sta bi radio da ti je to jedini izvor hrane u nekoj situaciji u zivotu? Nrpa okruzen neprijateljskim vojnicima u farmi pilica? Dakle, ne filozofiraj nego jedi ta belanca da sve puca!
....
Mislim da si rekao ne voli boraniju, ok, jos bi te i razumeo, al belanca.....nemo' se brukas, ajd glavu gore i iscepaj te belanjke!
Sto ne jedu zuto? E pa to je zbog svetske zavere, tj neko je provalio da kao holi se dize od zutanjaka i to ti je to.
Generacije nasih predaka su odrasle na kokosijim jajima niko nije ni brojao koliko se dnevno jelo, a niko nikad nije imao povisen H.
DA, jaja imaju H. u sebi, al se H. ne dize od njih vec od sjebanog metabolizma, dakle 2-3 zutanjka dnevno slobodno, meni je oko 8 celih jaja dnevno maximum, preko toga ne idem.
I da, zumanca su ti riznica minerala i vitamina, jedino nema npr. Vitamina C.
....
A za pilice....pa dobro, treba se snaci
bitno da se prezivi najezda ;0
HaHa, hvala ti na tome ali nije to bas tako kao sto mislis... A i da me opkole neprijateljski vojnici u farmi pilica isao bih ispeci te pilice :-D