Novembar 01, 2024, 01:21:33 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.332 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: EUROVISION 2006  (Pročitano 9098 puta)

Zoka

• Gost
Re: EUROVISION 2006
« Odgovor #15 poslato: Maj 22, 2006, 06:33:25 pre podne »
Hari i Zeljo u tandemu, najbolji.. naravno... pa onda ona slatka djevojka iz Ukrajine :)

Van mreže VodaVoda

• Lepotica
  • Middleweight Member
« Odgovor #16 poslato: Maj 22, 2006, 11:23:48 pre podne »
Lepo, lepo...glasamo za Bosance..svaka cast :D Kad nam odose Crnogorci, bar da se druzimo s Bosancima:D
ISkreno mene odusevi ta saradnja... tipa - Joksimovic i HMH, pa eto Severina i BRega... bas je to lepo :D

I da...slatka je bila Ukrajinka. A i ona plavusa...jos na pocetku...sad se ne mogu setiti koja zemlja. Ali je skidala suknjicu..pa onda neki veo na kraju... Loco Loco... ma nemam pojma. Ali verujem da su je momci spazili. Extra izgleda. I naravno GRkinja...prelepa za svoje godine. Ali njena haljina od 170 000 eura...ubija :oops:

Van mreže Tanja U.

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #17 poslato: Maj 22, 2006, 11:54:46 pre podne »
Pobednicka pesma je vise rock a ne pop. Vise bi se uklopili u svetsku turneju sa Ozzyem. Dakle, zesci promasaj. Sto se izgleda tice, momci su pokusali napraviti neku (neuspelu) kombinaciju Kiss, King Diamond ... Finci su bili za sve, samo ne za eurosong. Uzas. Njihovom pobedom ovaj nekad prestizan festival je definitivno pao na dno.
Osim toga, polako se pretvara u festival koji se odrzava (kao redovno) negde na englesko govornom podrucju, samo zamislite u svojoj glavi npr London, Washington, ... nebitno koji grad, i sve je ok. Koliko se ja secam, jedno od pravila izvodjenja pesama je bilo da svaka zemlja peva na svom jeziku, a engleska verzija je bila pripremljena u slucaju pobede, pa da onda svi mogu razumeti o cemu se peva. A danas? Od 24 ucesnice, mozda 1 ili 2 zemlje pevaju na svom jeziku.

Van mreže Big_Rasha

• Cruiserweight Member
« Odgovor #18 poslato: Maj 22, 2006, 01:34:13 posle podne »
Ljudi vi jednostavno veze nemate!!! Lordi je extra, ali ova je pesma pravljena za eurosong i to je njihova ublazena varijanta... Znaci mogli ste primetiti da se bubanj i gitare jedva chuju... Ko je slusao Lordi zna o cemu pricam... Namestaljke nije bilo sigurno jer su glasali svi rokeri iz svih zemalja!!! A ove limunade koje pevaju ostali to je smejurija, a najveca smejurija bi bili ovi nashi shabani da su prosli... Jebo ih siti rekords sve redom...

Inace Finci su carevi... I trenutno su prvi po Heavy Metal-u... Children of Boddom, Nightwish, Lordi...

A sto se tice kostima... Oni su uvek tako obuceni... Nisu se spremali posebno za ovu priliku...

Van mreže Tanja U.

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #19 poslato: Maj 22, 2006, 01:45:02 posle podne »
Ali eurosong NIKAD nije bio rock/hard rock festival, o tome sam pricala!!
I nemoj sad da me pogresno razumes, ja privatno slusam samo tu vrstu muzike, sto se vec da naslutiti po mojoj forum slicici ;)

Zoka

• Gost
« Odgovor #20 poslato: Maj 22, 2006, 01:46:23 posle podne »
Pa vala Rasho da su nesto posebno i nisu...
Ok imali su orginalan nastup ali ono sto sam ja cuo, tj. ta pjesma je samo imitacija i to bas ne posebno uspijesna jedne dosta starije grupe, zvane AC/DC

Van mreže Tanja U.

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #21 poslato: Maj 22, 2006, 01:53:26 posle podne »
Citat: Papageno
Pa vala Rasho da su nesto posebno i nisu...
Ok imali su orginalan nastup ali ono sto sam ja cuo, tj. ta pjesma je samo imitacija i to bas ne posebno uspijesna jedne dosta starije grupe, zvane AC/DC

To Papageno :)
Doduse, sad kome se ta pesma dopala ili ne, glupo je o tome raspravljati, ukusi su razliciti ... No festival kao festival postaje sr..., pobedjuju pesme koje ni pod razno se ne bi trebale ni kvalifikovati jer jednostavno ne odgovaraju onome sto sam festival predstavlja, itd itd, da se ne ponavljam sada.

Van mreže Big_Rasha

• Cruiserweight Member
« Odgovor #22 poslato: Maj 22, 2006, 01:53:54 posle podne »
@ wich  Gde pise da je Eurosong samo za pop ( i sta znaci pop???) Slicica ti je klasika...
@ Papagleno Dobro znam sta je AC/DC i to je jedna od mojih omiljenih grupa... Pricano sa tog aspekta, pesma nije nesto... Zato sto je pravljena za Eurosong... Razumes? Komercijala... Ne znam da li si cuo ostale pesme grupe Lordi???
Pesma nije neka... A kakve su ove ostale pesme... Smesne...

Zoka

• Gost
« Odgovor #23 poslato: Maj 22, 2006, 01:58:47 posle podne »
U principu si u pravu... mislim nigdje ne pise da Eurosong samo za pop i mislim da poslije ovoga nece nikad ni biti...
sad ce da navale rejveri... ma saso mange ima da bude :)
Nisam slusao Lordi, moram priznati.. tu muziku sam slusao jako davno i to od grupa koje i dan danas postujem i koje su za mene zakon.. sve drugo je samo imitacija... bar ja to tako vidim :)
Led Zeppelin, Deep Purple, Uriah Heep i jos poneka grupa za koju vjerovatno niste ni culi....

Van mreže Tanja U.

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #24 poslato: Maj 22, 2006, 02:01:28 posle podne »
Pop je nesto sto nije rock ;) Svojevremeno sam imala priliku (doduse, davno priznajem) procitati neku vrstu pravilnika sto se tice same prijave izvodjaca, zatim pesme itd itd. Naravno, sad se ne secam svih detalja, ali znam zasigurno da ako bi se ta pravila zaista postovala 100% Finci nisu trebali pobediti. Dalje, da su se pravila postovala, pola ucesnica bi bila diskvalifikovana, jer nisu pevale na maternjem jeziku.
I kao sto sam vec rekla, nemoj misliti da ja ne volim hard rock, cak stavise. No da se danas sutra na eurosongu pojavi recimo Motley Crue, ili Metallica, bila bih sokirana hahahaa. No, njima to naravno ne pada na pamet, jer i oni znaju kakav je festival eurosong ;)
Da, moja slicica je klasika, Madien rule :)

Van mreže Big_Rasha

• Cruiserweight Member
« Odgovor #25 poslato: Maj 22, 2006, 02:04:10 posle podne »
U principu si u pravu... mislim nigdje ne pise da Eurosong samo za pop i mislim da poslije ovoga nece nikad ni biti...
sad ce da navale rejveri... ma saso mange ima da bude :)
Nisam slusao Lordi, moram priznati.. tu muziku sam slusao jako davno i to od grupa koje i dan danas postujem i koje su za mene zakon.. sve drugo je samo imitacija... bar ja to tako vidim :)
Led Zeppelin, Deep Purple, Uriah Heep i jos poneka grupa za koju vjerovatno niste ni culi....
E ja bih voleo da sam ziveo u tim vremenima...
Inace pored pomenutih obozavam Twisted Systers, Alice Cooper, Status Quo, Van Helen... A imitacije, pa sad ima svega, a uglavnom ono sto mozes videti na MTV-u je 100% Hidroizolat komercijale... Inace takva vrsta roka koju si ti slusao, odavno je prestala da se svira... Mada evo u poslednje vreme Deep Purple je izdao solidan album...

Zoka

• Gost
« Odgovor #26 poslato: Maj 22, 2006, 02:09:30 posle podne »
da da zaboravio sam Status...
probaj da nadjes negdje koji album od grupe UFO ili Manfred Man...
Da vi znate kakva sam ja bio faca u svojoj raji kad sam prvi nabavio album od Deep-a na kojem je pjesma Hush :)
eh to su bila vremena... pa Jetro Tul i Andersonova flauta...
Pa grupa Yes i njihova psihodelija...
Tad su nas zvali hasisarima heheheeh

Van mreže LUC1FER

• Light Heavyweight Member
  • One 'n' Only - X3M Gym
    • http://www.benchmark.co.yu, www.x3mgym.com
« Odgovor #27 poslato: Maj 22, 2006, 09:26:49 posle podne »
Bravo Rasho za izbor muzike

Van mreže Big_Rasha

• Cruiserweight Member
« Odgovor #28 poslato: Maj 23, 2006, 10:16:18 pre podne »
da da zaboravio sam Status...
probaj da nadjes negdje koji album od grupe UFO ili Manfred Man...
Da vi znate kakva sam ja bio faca u svojoj raji kad sam prvi nabavio album od Deep-a na kojem je pjesma Hush :)
eh to su bila vremena... pa Jetro Tul i Andersonova flauta...
Pa grupa Yes i njihova psihodelija...
Tad su nas zvali hasisarima heheheeh

Gde iskopa ove grupe???  Evo ti jedan saj  www.pljuga.com  Pa mozda nadjes nekog starog drugara... Ili te dirne neka pesma...

Van mreže Big_Rasha

• Cruiserweight Member
« Odgovor #29 poslato: Maj 23, 2006, 10:17:30 pre podne »
Citat: LUC1FER
Bravo Rasho za izbor muzike

Pa nego kako... Mislim slusam ja dosta tvrdje stvari... Ali ovo je klasika... I to se mora postovati...