Cao ljudi! Treba mi pomoc nekoga ko se razume u sprave za teretanu,a verujem da vas ovde ima dosta. Kako sam potpuni neznalac u ovom podrucju,ne zamerite mi sto ce ovo objasnjavanje onoga sto mi treba mozda biti malo opsirno
Spravu koju bih uzela, uzimam iz cisto zdravstvenih razloga,jer sam pre godinu dana imala udes i zadobila prelom prsljena. Od nedavno moram konstantno svaki dan da vezbam ledja i trbusnjake. Za trbusnjake mi je lako,ali za ledja uvek mora neko da mi drzi noge. Inace ,te vezbe sam radila tako sto mi je pola trupa izvan kreveta,a ostatak na krevetu i neko mora da mi drzi stopala na kraju. Da bih izbegla da maltretiram ljude a i sebe,uzela bih neku spravu koja bi mi omogucila takvo vezbanje- znaci,da je ravna a da na svom kraju ima deo gde mogu da zakacim noge,a da mi pritom trup bude van sprave.
Posto zaista ne znam kakve sprave postoje ,jako bi mi znacilo ako bi neko okacio sliku i naziv,da bar znam koju spravu da trazim kad odem u prodavnicu. Plus bi bio ako bi neko znao da mi kaze gde u Beogradu takve sprave mogu da se kupe! hvala unapred. Ivana