Prvo da kazem - Igor je FANTASTICAN talenat.
Ukoliko se posveti bodibildingu kao profesiji - moze da bude i uspesan IFBB profesionalac.
Ja ne razumem vas koji se na njegov racun salite...umesto da ga motivisete da sto vise postigne.
Bio on lenj ili ne - ima neverovatan potencijal a mislim da bi nam svima bilo drago da vidimo nekog naseg u vrhu svetskog bodibildinga.
Naravno istu takvu podrsku zelim i ostalim nasim takmicarima...pogotovu forumasima -Pedjosu i Marku uz sve ostale Pedje, Sase, Milose...i ostale...
......ma milose svi se slazemo,pa evo i ja,kojemu je igor najveci konkurent da je on-IGOR pored DENISA,nas najveci talenat i njih dvojca imaju velike sanse za pro world...
ali nemoj da nas krivo shvatis,Marko i ja smo stvarno extra drugari sa igorom i cujemo se barem 1 nedeljno sa tel i sve ovo sto mi ovde govorimo itd,to su sve fore sa nasih zajednickih druzenja na putovanjima tako da nam igor nece uzeti za zlo....
pitaj pedju vucka sta se sve desava kada EXTREM-e GYM TEAM,krene na put a igor bude njegov sastavni deo.....pa svi pucamo od smeha..