Procitao sam negde na forumu da se AK ne uzimaju pre spavanja. Zanima me zasto? Vise ono da znam pa ako se bude imalo nekad viska love da se uzme...
Zato sto se jako brzo apsorbuju...Pred spavanje je potreban protein sa sporijom apsorpcijom-casein npr.
a na kutiji od ovih super amino 4800 pise izmedju obroka, posle treninga ili pre spavanja.......
imam 100 kg..znaci morao bih 20 tableta da pijem.......pio sam dosad (mesec dana ) 12 tableta dnevno, 3 x dnevno....izmedju dorucka i rucka...izmedju ruckai vecere i posle treninga ( zavrsim trening oko 23 h ..tako da mi dodje i pre spavanja
....
ne znam da li je lose tako sto sam radio..da li da menjam .......i kako bih onda dozirao ako bih pio 20 komada prema telesnoj kilazi ? 3 x dnevno ili ....
i jos jedno pitanje......znaci molim da mi neko odgovori na sve ovo bitno je jako.....
kazete da pijem amino pre i posle treninga......a ja sad pijem oko 20g whey proteina 30 min pre treninga, na pocetku treninga i 30 min od pocetka ....tako da kao sto sam citao budem 'pokriven ' citav trening (zaboravih od cega
......
da li se mogu amino i whey piti ovako u toku treninga ZAJEDNO ...i da li uopste imam potrebe...... Pedja daj i meni malo pomozi please, ni na jedno potanje da mi odgovoris