Ja imam ovaj od 925 sa 18,5g porcijom , kupio u pansportu
Ja kada sam kupio u Pansportu bio je samo od 775g.E kolika mu je cena sigurno je skuplji nego onaj od 775g
znachhi ti si vec probao i uno staru, i sad si uzeo ovu novu, ojacanu verziju.
Mozes mi napisati kaku su radile, sta si osetio, dobio neke kilaze ipak je to kreatin transportni sistem...tacno ako moze, jer ja sam sa ovom-ne sa ovom-/Storm, ATTACK, XPand/ malo skeptican...
Zelim da uzmem neto od ove tri. Dosta su skupi. Pa zato pisem svugde, ko je vec uzeo ako moze nek napise kako radi ovaj pend...
Ovako, ja sam popio X-PAND od 775g i kada sam zavrsio sa njim uzeo sam NO-EXPLODE...X-PAND je stvarno dobar, osetis neku snagu, trening uradis sa velikom lakocom, ne osetis uopste umor u svakom slucaju vredi svakog dinara(veruj mi).Ali sad kada sam probao NO-EXPLODE znam sta je prava stvar, bukvalno ne znas sta ces sa sobom....Dosta je bolji od
X-PANDA, nema sta
:wink:
Sto se tice Storma nisam imao iskustva sa njim i necu ali znam ko hoces da uzmes STORM on ide u kombinaciji sa SHOCKTERAPY isto od UNIVERSALA jer je jeden za pretreninga a drugi posle tako da je to skuplja varijanta.X-PAND je i za PRE & POST -WORKOUT tako da je to bolja solucija.
A sto se tice ATTACK to bi zaobisao u sirokom luku :wink:
Animal koliko si platio X-PAND od 925g???