Bravo dobar clip, bio sam tamo da napravim izvjestaj za moje novine, zanimljivo je bilo i Marko je tog dana zaista bio najjaci.
Solidni CG momci Vujisic sa 215 u prvom pokusaju u kategoriji do 110 sa nekom ultra pohabanom majcom, kasnije probao 230 sa majcom koju je tog dana prvi put obukao, ali nazalost tako se ne pravi rezulat... Ipak trebao bi da dobije novu opremu, pozvan je, kao i drugi CG momci, na neka takmicenja u Srbiju i RAW i sa opremom pa ocekujem da ce pokazati da moze mnogo vise od ovih 215.
Cecanovic, ovog puta do 100 najbolji...190. Kasnio je sa pripremama, pa je rekord prvenstva u njegovoj kategoriji ostavljen za iducu godinu.
Ilijic masina je bio takodje i naravno posebna atrakcija kako covjek od 80 kg pokrece ogromne tezine.
Svake godine je sve veci broj takmicara, vise CG takmicara, koliko sam saznao od Sase Rakocevica radi se na popularizaciji, u kontaktu su sa savezima iz okruzenja, ne samo sa ex/yu prostora, pa ako malo bude podrske mozda ubrzo vidimo pravi medjunardoni Kup u CG, mozda bas u Mediteranskom sportskom centru u Budvi, gdje je sjajan domacin bio Goga Erakovic...
Eto moji neki utisci i saznaja vezani za ovaj dogadjaj. Pozdrav