Nije ona "osoba" da ima postporodjajnu depresiju.
Ima ih 2. Stari su oko 20-ak dana. Napreduju ko ludi. Inace to su joj prva djeca.A to za "malo bolju hranu" nisam mislio da je lose hranis, mislim....postavila si temu na forum....to dovoljno govori o tvojoj brizi.Nego...macke su takve, kazem mozda je neko hrani "sa strane" i onda ode. One samo gledaju kako da iskoriste svakoga i svaku situaciju da se nakrkaju hranom. Inace strasno prozdrljive zivotinje.Pa sad....ako bi joj kupila malo one fancy hrane whiskas u konzervi ili neku drugu tog tipa.....posto ne vjerujem da se muva sa macorima dok joj djeca placu gladna kod kuce.Nije ona "osoba" da ima postporodjajnu depresiju.
Citat: Inferno Maj 13, 2009, 11:21:27 posle podneNije ona "osoba" da ima postporodjajnu depresiju. nisi ni ti
bas lepo za macice! jesu poceli sami da jedu? ili jos uvek sisaju?
E ona reklama za Whiskas je stvarno extra,,gde su samo nasli ono mace... Covek posle te reklame stvarno pozeli da ima macku...ali ne i ja ja sam prosao kroz tu torturu sa macikama i macicima znam kakva muka moze da te zadesi
Ja cu svojima da dam imena Budala i Fensi (ne Fancy, nego Fensi) Jedno musko, jedno zensko.. Ustvari upravo sam im dao ta imena sada kad sam procitao ovo tvoje. A velika macka se zove Maca! Wow... kako domisljato....kako genijalno....da....znam...
ovo je persijski macor,hm?
Citat ovo je persijski macor,hm? taj nije video p od persijske macke on ti je sa ulice pokupljen