pokusao sam da mu objasnim neke osnovne stvari u ishrani ali dzaba...kaze mi "ti imas svoje teorije a ja svoje" a njegove teorije nemaju nikakvu zasnovanost osim sto tvrdi da je procitao neku knjigu od nekog nutricioniste i da zato ne treba jesti nista posle 18h ili 20h, a kada sam mu pomenuo da treba da izbaci hleb, kao da sam pomenuo neku nemogucu misiju. bilo je izgovora kako nema para ni vremena da priprema hranu al zato se hrani gotovim jelima po marketima koja kostaju 3x skuplje nego kad bi sam nesto pravio. ima tipicno razmisljanje velikog broja zatucanih vezbaca koji stavljaju akcenat samo na trening a i taj njegov trening jos nisam video a mozda je i bolje tako...nek zivi u svom svetu sa svojim teorijama, meni lepo, njemu verovatno jos bolje
ali onda kad dodje leto pa ne bude bilo rezultata (a mozda ce po njemu i biti), onda dolazi do razocarenja u vezbanje i odustajanje od takvog nacina zivota posto se ne isplati, a nece ni biti svestan da je njegov neuspeh ustvari rezultat njegove sopstvene gluposti i ne prihvatanja saveta od nekog iskusnijeg,iako i ja imam jos dosta toga da naucim i primenim.