Novembar 24, 2024, 08:26:12 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: Mrsavice ili ipak punije  (Pročitano 79216 puta)

Van mreže Kekka

• Cruiserweight Member
Re: Mrsavice ili ipak punije
« Odgovor #345 poslato: Jun 06, 2006, 09:08:41 posle podne »
Ahaha..  ok markoni.. evo druge verzije :)

I ja s'vremena na vreme uzmem globus, okrecem se oko njega par minuta i vratim ga na policu ! :)

Sve jedno je koja je verzija , kad cemo ti i ja da se kupamo na Dunavu a ove devojke na Sejselima :)

Hahah :)

Van mreže Markoni

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #346 poslato: Jun 06, 2006, 09:15:11 posle podne »
pa dobro i Dunav ide u more tako da smo u nekakvoj vezi sa slanom vodom amozemo i da ponesemo malo soli na Adu

Van mreže H2SO4

• sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #347 poslato: Jun 06, 2006, 09:17:00 posle podne »
sprovest septichku  imidijetli
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže Kekka

• Cruiserweight Member
« Odgovor #348 poslato: Jun 06, 2006, 09:19:43 posle podne »
Sirotinjo i bogu si teska.. :)

Van mreže Markoni

« Odgovor #349 poslato: Jun 06, 2006, 09:25:01 posle podne »
bogami ja cu celo leto provesti uz knjigu  , nece mene ni ada videti , taman mi dobro dodje pa cu kada zavrsim sa junskim na masu

Van mreže Kekka

• Cruiserweight Member
« Odgovor #350 poslato: Jun 06, 2006, 09:28:06 posle podne »
Ja sam mogao da odem sada na more, ali onda nema nista od mase na jesen.A prvi put u zivotu planiram ovakvu masu..  ako znash sta mislim !  8)

Van mreže Markoni

« Odgovor #351 poslato: Jun 06, 2006, 09:30:07 posle podne »
ma gde te kontam , nista te nisam razumeo

Van mreže dulse

• Lepotica
  • Light Heavyweight Member
« Odgovor #352 poslato: Jun 07, 2006, 04:26:53 pre podne »
je*em li vam sunce... kako ja sam 21 godinu da budem bogata bre??? to moji roditelji finansiraju, oni imaju pare...  i ja sam bedni student  kao i vi :)

Laro a ti studiras ekonomiju ovu klasicnu ovde u Bgdu ili???

btw nemacki je bas tezak jezik.. pocela sam da ga ucim na Institutu pre pola godine... nesto mi se cini da cu odustati :)
Vrnula se, ah avaj ne bas zdrava

Van mreže Kekka

• Cruiserweight Member
« Odgovor #353 poslato: Jun 07, 2006, 04:57:56 pre podne »
Citat: dulse
je*em li vam sunce... kako ja sam 21 godinu da budem bogata bre??? to moji roditelji finansiraju, oni imaju pare...  i ja sam bedni student  kao i vi :)

A ja odustao za od priprema zato sto mi je falilo 700 eura  :twisted:
Da sam znao da ti placash 120 eura noc na letovanju..  mogao sam tebe da iscimam :)

Shale dulse, shale ! Samo ti uzivaj na svom letovanju! To ti iskreno zeli www.realx3mforum.com        :)

Van mreže dr_rapid

• Cruiserweight Member
    • http://www.tugraz.at
« Odgovor #354 poslato: Jun 07, 2006, 07:39:52 pre podne »
Citat: dulse

Laro a ti studiras ekonomiju ovu klasicnu ovde u Bgdu ili???

btw nemacki je bas tezak jezik.. pocela sam da ga ucim na Institutu pre pola godine... nesto mi se cini da cu odustati :)

Dulse, evo da ti pomognem ako mogu.
Iskren da ti budem, Nemacki nije uopste tezak. Jezik je manje vise kao matematika, znaci imas gramatiku kao formulu i sibas po njoj. Dok god ne savladas i ne dobije osecaj kako koja rec ide, bice tesko, i meni je bilo, ali kad to skontas, onda je igrarija, dodje ti kao slagalica. Malo je konfuzno to sto glagol bacaju na kraj recenice, ali kad dobijes osecaj za to, kasnije je prilicno jednostavan jezik. Evo ja ga sad 'parlam' kao matrenji.
Engleski je taj koji je zajeban. Svi mi mi mislimo engleski lak, i svi ga znamo. Hehe, jel ko poklusao da se zapravo pozabavi, jer ja jesam. I obrnuta prica od Nemackog, u pocetku je lak,  a kasnije kad ga usavrsavas je sve tezi i tezi. Probaj citati strucne radove na engl, pa ces videti. Ne odustaj, bice tesko u pocetku, kasnije ce ti biti igrarija. POzzz
If you can walk out of the gym after legs, GET BACK IN THERE!! - Tom Platz
Moje slike

laracroft

• Gost
« Odgovor #355 poslato: Jun 07, 2006, 08:27:16 pre podne »
ppazi nisam kompetentna jer sam rodjena tamo i ucila sam srpski i nemacki paralelno tako da gramatiku i to sve po osecaju.

napustila sam medicinu na 3 jer mi se smucio zivot od ponizavanja,korupcije i zvanja na kucu da traze mojim roditeljima pare za ispit....duga prica,a posto para dam vise nego na privatnom odlucim se za geoekonomiju na megatrendu,vazi se u inostranstvu ,keva mi je to proverila posto ona jos zivi u nemackoj.

fax je ozloglasen ali obzirom da sam dosla sa tako teskog faxa mogu ti reci nije ni ovo lako ako hoces visok prosek.to da se cisti godina u aprilu su gluposti,e sad drugi smerovi jesu sranje tipa umetnost i dizajn,drzavna administracija.

A SAD MUSKARCI,LETUJEM 1 U DVE ILI 3GODINE,KAKO SKUPIM PARE,MAMA I TATA NE PLACAJU,A ARANZMAN NE PRELAZI 200EVRA
INACE U AMERICI SAM BILA SA 15DA UCIM JEZIK NA MESEC DANA I MOJI SU TO OD ZADNJE G KESA PRE NEGO STO NAS DAFINA UJEBALA PLATILI.A ZA EVROPU,PA JA IMAM PASOS I KAD BI ZNALI KOLIKO JE JEFTINO IZ NEMACKE ICI VOZOM U FRANCUSKU NA 3DANA CUDILI BI SE,KARTA KOSTA MANJE OD VASEG WHEYA!!!!!

JA PUTUUJEM SEM NA MORE,ISKLJUCIVO ILI ZBOG JEZIKA ILI DA  VIDIM NESTO,ZNAM LJUDE KOJI IDU U PARIZ A NISTTAA NE IBIDJU,JA SAM BILA SAMO 5DANA I NISAM ZNALA STA PRE VIDETI.

VI SSVOJ NOVAC DAJETE NA BB,A JA NA KNJIGE,KAD MOGU ZIMI PLATIM SEBI TERETANU DA ME NE UNISTE SLAVE ZA TA 4MESECA I TO JE TO.
NEKI OD VAS IMAJU ZENU DECU,TAKMICE SE PA RAZUMLJIVO....

SAMO DA SE OGRADIM,DA NISAM BOGATASICA,NEMAM KOLA ZIVIM SA BURAZOM I TATOM,JURIM PROSEK DA NE BI POLATILA GODINU I RADIM DA BI SKUPILA SEBI ZA NESTO.
POZZZZ

120DOLARA ZA NOC O TOME MOGU DA SANJAM,ALI DOBRO STO BI SE ONA PRAVDALA,MOZDA NI ONA NE IDE SVAKE GODINE???!?!?

Van mreže DingDong

« Odgovor #356 poslato: Jun 07, 2006, 09:28:24 pre podne »
hehe,ja se samo salio a vi to uzeli ozbiljno :)
Eto ja nisam bio na moru vec 7-8 godina,ni ja nemam kola.. a opet mi je dobro,jer znam da ima i takvih koji zive mnogo gore od mene.
Ako se ima,nek se trosi i nek se zivi lepo.
Svima koji idu na more zelim prijatan odmor,a pogotovo studentima posto mi ucimo ko ludi pa smo zasluzili odmor,hehe. :)

Van mreže dulse

• Lepotica
« Odgovor #357 poslato: Jun 07, 2006, 09:47:41 pre podne »
Laro imati kola i stan je sasvim normlana stvar.... kod nas na zalost ne ....  i iskreno ja bih se radije odrekla letovanja i zimovanja nego kola...
ja kada zavrsim fax isto cu morati da radim bez obzira na moje roditelje.... i verovatno cu mnogo gore da zivim nego sada jer svi znamo kakve su ovde plate.... ali ja stvarno jedva cekam da zaradjujem MOJE pare.... veruj mi da sam ja jedno leto mesec dana radila kao konobarica jer nisam imala nikakve obaveze pa kao da iskoristim vreme.... tako da me nije sramota bilo sta raditi i ne ponasam se kao dete debil sto je u vecini slucajeva kod maminih i tatinih sinova i kceri!  

dr_ Rapidu.. pa ne znam videcemo jos za nemacki :) .. a za engleski se potpuno slazem... kada mi ljudi kazu `znam ja engleski` kosa mi se na glavi digne! pa bre ne znam ni sprski jos kako treba a ne engleski.... i ja dublje u to ulazim... sada polazem FCA.... nadam se da znas sta je to.... onda ces razumeti koliko ja znam  engleski i koliko se udubljujem :)

laracroft

• Gost
« Odgovor #358 poslato: Jun 07, 2006, 10:06:56 pre podne »
ma ne ljutim se,nego kad je bila tema kupovine kola imala sam utisak da su ovde svi puni i da ne znaju sta ce dal dzip,golf4 ili passata

znas kako ja bi bila kreten da ostanem ovde,svi imaju neke ciiljeve a ni oni osnovni se ne mogu dostici u srbiji,recimo osnivanje porodice

a kamoli nesto vise,kod nas je sve poremeceno zato su kola status simbol,ja imam autto a nemam para za gorivo :)

zar nije fce?ja sam polozila CAE a za CPe se spremam jos....tre ti diplome za razliku od toefl vaze ceo zivot

cambridge je malo stroziji

polazes 3-4dana

jezici su jako bitni,bar ih ja forsiram,
a meni je iskreno francuski tezi nego japanski.....
japanski bar nnema nastavke padeze ima samo par vremena,i krajnje je super

Van mreže dulse

• Lepotica
« Odgovor #359 poslato: Jun 07, 2006, 10:19:56 pre podne »
ne znam nisam videla tu temu oko auta.... mada je meni besmisleno kada neko kupi besna kola a nema `leba da jede... ali ima nas raznih :)
a to da je statusni simbol... znam tu pricu... ja cenim neke druge stvari.. sve to polazi iz kuce...

FCE je elementary tj  jedan nivo ispod FCA .. ovo moje je advanced.... i ovo polazes 3 dana... placa se ispit 200 jura i polazes u ambasadi... i ako polozis kralj si :) :)

ia ja forsiram jezike.... da mi je usavrsiti engleski i jos + nemacki.. posle cu lako :)

ti ucis japanski??? gde?? kako??