Citat: Markoniala volite da ofujete , e kada bi se neko pridrzavao teme bilo bi divno i svi bi ziveli u izobilju i blagostanjupa ovo je Offtopic forum, ako ne idemo u offtopic to je onda offtopic
ala volite da ofujete , e kada bi se neko pridrzavao teme bilo bi divno i svi bi ziveli u izobilju i blagostanju
NEMOJ DA JE NEKO UDARIO LOCK :twisted:
Citat: natasaNismo mi krive sto nisi videla ku*ca pitaj Boga koliko pa si isfrustrirana.Citat: natasaE pa taman da iskoristim priliku:nemam obicaj da radim ovo,ali moram da povucem svoju zadnju recenicu.Preterala sam jer sam bila isprovocirana.mislim da nisi preterala zato sto si bila isprovocirana vec zato sto si ti ta koja je isfrustriranaCitat: natasaJa sam ovde dosla sa problemom koji zahvaljujuci savetima resavam pa evo javno obecavam da cu za tri nedelje postaviti slike da vidimo koja je bolja ribaa sta je ovo? ko je to iskompleksiran?Citat: natasaPa to sto si upravo rekao je dokaz da nije u pitanju ljubomora.Sexy je to odradila sa ukusom-sto na nju nismo"ljubomorne"?kao sto si rekla u nekom od prethodnih postova VodaVodu je prvi kritikovao muskarac tako da sam siguran da bi isto ovako reagovala i kad bi neko napao SEXY!
Nismo mi krive sto nisi videla ku*ca pitaj Boga koliko pa si isfrustrirana.
E pa taman da iskoristim priliku:nemam obicaj da radim ovo,ali moram da povucem svoju zadnju recenicu.Preterala sam jer sam bila isprovocirana.
Ja sam ovde dosla sa problemom koji zahvaljujuci savetima resavam pa evo javno obecavam da cu za tri nedelje postaviti slike da vidimo koja je bolja riba
Pa to sto si upravo rekao je dokaz da nije u pitanju ljubomora.Sexy je to odradila sa ukusom-sto na nju nismo"ljubomorne"?
sem ako nisi simulacija voda vode....imas 7postova....bravoooo
novajlija r4....kako vec nemas pojma.....sta jje napadas tema je zavrsena.......nisis u toku.......sem ako nisi simulacija voda vode....imas 7postova....bravoooo