Novembar 24, 2024, 06:29:09 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: Mrsavice ili ipak punije  (Pročitano 79196 puta)

Van mreže dr_rapid

• Cruiserweight Member
    • http://www.tugraz.at
Re: Mrsavice ili ipak punije
« Odgovor #120 poslato: Maj 22, 2006, 02:34:40 posle podne »
Citat: witch
Lepo je kad covek ima cemu da se nada ;)
:wink:  :wink:  :wink:
P.S. Sta mi drugo preostaje. Pozz
If you can walk out of the gym after legs, GET BACK IN THERE!! - Tom Platz
Moje slike

Van mreže Tanja U.

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #121 poslato: Maj 22, 2006, 02:47:59 posle podne »
Pa nada je lepa stvar u zivotu, vrlo cesto i jedino sto nas odrzava ;)

Danas cu bas raditi pomenuti deo tela ;) zapravo, danas uopste nisam planirala ici na trening, ali kolegica je danas slavila rodjendan, donela sladoled, pa sam danas imala obrok "za varanje" umesto onako kako sam planirala, pa se moram "kazniti" ;)

Van mreže dulse

• Lepotica
  • Light Heavyweight Member
« Odgovor #122 poslato: Maj 22, 2006, 03:19:48 posle podne »
witch kada tako prekrsis plan ishrane jel na treningu radis cardio ili tegove???
Vrnula se, ah avaj ne bas zdrava

Van mreže natasa

• Lepotica
  • Middleweight Member
« Odgovor #123 poslato: Maj 22, 2006, 07:28:20 posle podne »
Citat: Big_Rasha
Pazi ja znam dosta ljudi koji idu u teretanu godinama i izgledaju isto kao kad su poceli da vezbaju ==> vezbanjem neces bolje izgledati???
Mislim da si ti daleko od toga da mozes biti prezadovoljna svojim prknom... Ima tu jos mnogo da se radi, ako si za to zainteresovana??? A sto se tice oblika... Jel mislis da se Ljuba Pantovic rodila sa onakvim dupetom??? Smatram da devojke kao ti, relativno nemaju blage veze sa treningom, narocito ishranom... Tako da...

Napokon...Iskreno VodaVoda,bilo je krajnje vreme da te neko spusti na zemlju...Mislim da si promasila sajt... :roll:
Work like you don't need the money ...

Dance like there's no one watching ...

Live like there's no tomorrow ...

Love like you've never been hurt ...

Van mreže dr_rapid

• Cruiserweight Member
    • http://www.tugraz.at
« Odgovor #124 poslato: Maj 22, 2006, 07:40:13 posle podne »
Citat
Ali dobro, ako mislite da nisam u pravu nema problema, ali ovo misljenje cu zadrzati, pa makar za sebe. Pozzz

Kao sto sam rekao ostajem iza ovog misljenja, i drago mi je da oni koji imaju prave rezultate, podrzavaju moj stav. THX Wich i Raso. Pozz
If you can walk out of the gym after legs, GET BACK IN THERE!! - Tom Platz
Moje slike

Van mreže H2SO4

• Super-heavyweight Member
  • sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #125 poslato: Maj 22, 2006, 08:47:40 posle podne »
nema je dugo, e jeste li je morali izbedachit bash toliko?? strah me za nju da nije digla ruku na sebe
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže VodaVoda

• Lepotica
  • Middleweight Member
« Odgovor #126 poslato: Maj 23, 2006, 12:09:17 pre podne »
Citat: Big_Rasha
Citat: VodaVoda
Ok ljudi, nemojte mi samo izneti i anatomiju na uvid sta je sta!
Rekla sam konkretno za svoju! Nikad nisam radila posebno vezbe, a uvek je imala lep oblik, cak i u danima kad sam bila najdeblja. Hoce mi sad neko to objasniti? Mozda hrana nije stigla otici do guze..posto je pozadi :D

I da... moja drugarica ima spustenu guzu...NISTA JOJ NIJE POMOGLO!
Pazi ja znam dosta ljudi koji idu u teretanu godinama i izgledaju isto kao kad su poceli da vezbaju ==> vezbanjem neces bolje izgledati???
Mislim da si ti daleko od toga da mozes biti prezadovoljna svojim prknom... Ima tu jos mnogo da se radi, ako si za to zainteresovana??? A sto se tice oblika... Jel mislis da se Ljuba Pantovic rodila sa onakvim dupetom??? Smatram da devojke kao ti, relativno nemaju blage veze sa treningom, narocito ishranom... Tako da...

O cemu ti baljezgas? Procitao si jedan moj text unazad i odmah dajes glupe komentare i vredjas me. Ala imas argumenata, cemu li ti sluzi taj prefix BIG u nicku? Veliki ljudi se ne bave takvim stvarima! I molim te , zaobidji me, jer apsolutno si upao tek tako, i pravis se pametan. U nijednom postu ja nisam napisala da znam puno o treninzima,a sigurno jos manje od onih koji se profesionalno bave time..zbog toga sam i dosla da saznam vise. Ili da sam prezadovoljna sobom. E bas lupetas i pricas napamet!
I ne osudjuj druge, nego gledaj svoja posla!

Ala ima ovde zacina u corbi...a pri tom i ne znaju o cemu pisem Rolling Eyes

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #127 poslato: Maj 23, 2006, 07:22:18 pre podne »
tsamo opusteno devojke....svima ce cika peki da da po bonu.....

Van mreže Tanja U.

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #128 poslato: Maj 23, 2006, 08:00:35 pre podne »
Citat: dr_rapid
Citat
Ali dobro, ako mislite da nisam u pravu nema problema, ali ovo misljenje cu zadrzati, pa makar za sebe. Pozzz

Kao sto sam rekao ostajem iza ovog misljenja, i drago mi je da oni koji imaju prave rezultate, podrzavaju moj stav. THX Wich i Raso. Pozz

Molim. I drugi put :)

Van mreže Tanja U.

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #129 poslato: Maj 23, 2006, 08:06:48 pre podne »
Citat: dulse
witch kada tako prekrsis plan ishrane jel na treningu radis cardio ili tegove???

Gle, u principu, jednom u 7 dana nije problem pojesti nesto "zabranjeno". Zapravo, cak se i preporucuje. Zbog ubrzanja metabolizma.
No, stvar je u tome sto sladoled koji sam jucer pojela nije bio planiran hahahhaa. Ma "ubila" sam se od tegova ;) i jos obukla biciklisticke pa preko njih trenerku dugih nogavica, a gore majicu bez rukava a preko nje jos jednu ali dugih. Ne mogu ti reci na sta sam licila nakon sat i po treninga  :lol:

Van mreže natasa

• Lepotica
  • Middleweight Member
« Odgovor #130 poslato: Maj 23, 2006, 08:08:54 pre podne »
Citat: VodaVoda
U nijednom postu ja nisam napisala da znam puno o treninzima,a sigurno jos manje od onih koji se profesionalno bave time..zbog toga sam i dosla da saznam vise.

:lol:  :lol:  :lol: Daj molim te,ti dosla da saznas nesto novo...?! :lol: Dosla si da se promovises i iz tvojih postova koje sam do sad videla zeljna si paznje samo tako,verovatno jer je u drustvu ne dobijas dovoljno.Kad god udjem u neku temu da procitam savet ti se tu nadjes sa svojim izjavama tipa "jao PONOVO mi je neko dobacivao","uvek su ovde isti momci","danas sam po najvecoj kisi pretrcala 99999999999km","moj stan je preko puta te i te palacinkarnice(  8O  )","dupe mi je isto i kad sam debela i kad nisam"...BIG_RASHA te je dobro provalio i nije se nalozio na"macku u dzaku"k´o neki drugi...Ima posebnih sajtova za takve kao ti a to definitivno nije ovaj-ovde dolaze ljudi koji stvarno zele da saznaju nesto i razmene iskustva.
Bolje ti je uzmi gramatiku za cetvrti osnovne-"U nijednom" 8O  :roll:  :lol:

Van mreže Tanja U.

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #131 poslato: Maj 23, 2006, 08:19:28 pre podne »
Ooops
samo polako .. nema potrebe za ljutnjom. Svi smo ovde zbog jednog razloga, zbog ovog sporta. Da sto vise naucimo i sa drugima podelimo znanje koje vec imamo. Bar se nadam da smo svi iz tih razloga ovde. Onaj ko nije, valjda se moze sam prepoznati, i iskreno se nadam, ucinice nesto po tom pitanju (sta? ostavljam to njegovoj/njenoj savesti).

Van mreže natasa

• Lepotica
  • Middleweight Member
« Odgovor #132 poslato: Maj 23, 2006, 08:33:43 pre podne »
Ma kulirala sam ja nju ranije,ali je pocela da mi ide na zivce sto gde god udje skrene s teme a ulazi skoro svugde...kapiras?I onda kad zelim da procitam nesto korisno moram prvo da preletim tri stranice njenih nebitnih postova.bilo bi dobro da se uvede chat pa da se ljudi ne dopisuju preko tema.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #133 poslato: Maj 23, 2006, 08:54:22 pre podne »
alo devojcice nemojte da vas cika peki iz hladne svedske kaznjava...grrrrrrr

nemojte ovako..

peace....

Zoka

• Gost
« Odgovor #134 poslato: Maj 23, 2006, 08:59:37 pre podne »
Ja predlazem da Pedjos da napravis jedan ringic u blatu pa da to djevojke rijese izmedju sebe :)