Pozdrav svima koliko vas ima
,
Hteo bih da korigujem malo ishranu ....Pa mislim da sam na pravom mestu i da imam koga da pitam. Uglavnom jedem oko 5 puta dnevno....3 glavna obroka + 2 uzine
1.obrok oko 9-9:30 ...Uglavnom pojedem 2-3 jaja...ponekad izmucena, ponekad, kuvana, ponekad na oko
...ubacim ponekad pilece salame i to je to. popijem casu mleka veliku (1.6% masti kupujem)
2. obrok oko 12h..popijem whey protein i pojedem neku vocku (uglavnom babanu ...ali upravo citam da je voce lose, fruktoza i da se u jetri pretvara u mast ?? )
3. obrok u 15h ....domaca supa uvek ... pilece snicle(telletina itd) ...svinjetine, ovcetinu, ni ne jedem uopste ) ....i od priloga kako kad, krompirici, riza...a zelenisa i salate uvek ima ( koje moram da priznam na silu jedem ) ...i popijem cacu jogurta niskomasnog.
4.obrok oko 17-18h ...whey protein i neka vocka opet ( ovde ce whey biti izbacen i ubacen u PWM ...sto je negde oko 22-23h kad zavrsim trening )
5. obrok u 20..do 20-30 h najkasnije...pohovano belo meso i ella sir i casa mleka
Ribu jedem uglavnom 1 nedeljno ( nedeljom )
zanima me....sta bi korigovali, koliko je ovo dobar nacin ishrane ? Upravo procitao da je voce veoma lose i da se pretvara u salo i zanima me pa zar se sme uopste izbaciti voce iz ishrane ? pa necu ziveti od sumecih multivitamina i tableta ?
Da ubacim mozda umesto banana za uzinu rizu mozda ? (crnu cujem da je bolja ? )
Ono sto sebe teram i sto mi je dosta lose jeste jako nizak unos vode... ( popijem tokom treninga bar 2 l ali u toku dana slabo )....Kako je vi pijete ? Negde sam citao da je najbolje na svakih sat vremena po jedna casa ?
hvala puno
p.s. upravo rucao.....casa jogurta...domaca supa + przeni krompirici + riba lista + kupus salata+ luk ...
Sve sto majka napravi je sa minimalno ili bez ulja jer pazimo na masnocu u ishrani.
Koliko konzumirate testenine i hleb ? crni , beli ? ....spagete,i ostale testenine.....