Citat: dulseCitat: natasaEh,a da nas vidite tek u stvarnosti-jos lepsi smo par! :wink: Nego koga cemo Profimaretu?Ajde ti Dulse da batalis Pedjosa,on je ozenjen covek-vidi nas Mare kakav je lep... :wrestler6:Natasa bre sta pricas ti .. znam ja da je Pedjos ozenjen... mi se samo po forumu zezamo i pricamo.... ko je Mare??? neki istaknuti clan naseg foruma??? :roll: :roll: :roll: ..KOJI VAM JE??
Citat: natasaEh,a da nas vidite tek u stvarnosti-jos lepsi smo par! :wink: Nego koga cemo Profimaretu?Ajde ti Dulse da batalis Pedjosa,on je ozenjen covek-vidi nas Mare kakav je lep... :wrestler6:Natasa bre sta pricas ti .. znam ja da je Pedjos ozenjen... mi se samo po forumu zezamo i pricamo.... ko je Mare??? neki istaknuti clan naseg foruma???
Eh,a da nas vidite tek u stvarnosti-jos lepsi smo par! :wink: Nego koga cemo Profimaretu?Ajde ti Dulse da batalis Pedjosa,on je ozenjen covek-vidi nas Mare kakav je lep... :wrestler6:
Citat: pedjosCitat: dulseCitat: natasaEh,a da nas vidite tek u stvarnosti-jos lepsi smo par! :wink: Nego koga cemo Profimaretu?Ajde ti Dulse da batalis Pedjosa,on je ozenjen covek-vidi nas Mare kakav je lep... :wrestler6:Natasa bre sta pricas ti .. znam ja da je Pedjos ozenjen... mi se samo po forumu zezamo i pricamo.... ko je Mare??? neki istaknuti clan naseg foruma??? :roll: :roll: :roll: ..KOJI VAM JE??sta sam sada uradila? :roll:
ja sajm se nadala bar desetci hehe
Citat: dulseznam ja da je Pedjos ozenjen... mi se samo po forumu zezamo i pricamo....Ma znam,i ja se zezam.Al´ ovo za Mareta sam ozbiljna.Imas lutko na raspolaganju i Doktor83,DrRapid-koliko volis.ALI-dalje ruke od t1000 inace ce da leti perije kad dodjem u BG! :wink: :twisted:
znam ja da je Pedjos ozenjen... mi se samo po forumu zezamo i pricamo....
hahah pa ne vidi se puno.... onaj Boki4 dobar.. samo mlad
Citat: dulsehahah pa ne vidi se puno.... onaj Boki4 dobar.. samo mlad Ne treba to da te brine,sto bi rekli ljudi,LJUBAV NE ZNA ZA GODINE :wink: