cao svima
e pa ovako, ja sam bojan, student 3. god u beogradu, a rodom iz zrenjanina. poceo sam da treniram karate jos kao klinac, a kasnije sam se i takmicio, sve do srednje skole kada sam presao na taekwondo gde sam takodje takmicio, a onda kao pravi dosao u bg, upisao fax i ugojio se kao svinja.
ali tome je dosao kraj
imam 22 god, visok sam 178cm i imam 92 kg , nije bas sve salo
pre pola meseca sam krenuo u teretanu ali samo bike i neke vezbe sa svojom tezinom. forum sam iscitavao skoro dve nedelje i odusevljen sam, krenuo sam jos pre mesec dana sa onom pedjinom dijetom
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,12039.0.html i smrsao 5 kg (znaci imao sam skoro 97
) danas sam uzeo animal cut i protein 92+ (onaj sto se deo proteina brzo razlaze a deo sporo) slican casein-u. planiram da pocnem da ih pijem od sledece nedelje, jer sam za ovu isplanirao da uradim malo sve misice, da ih aktiviram
e sad ishrana i trening:
7.00 1 kesica animal cut-a
7.30-8.00 kardio trening (trcanje)
8.00 dorucak (ovsene+jogurt ili tunjevina) + 5 belanaca
11.00 uzina (voce)
13.00 rucak (meso+krompir, pirinac, spanac)
15.00 uzina (voce)
17.00 vecera (riba+pirinac ili neka testenina)
19.00 1 kesica animal cut-a
19.30 trening
21.00 protein
tako nekako sam planirao, u odnosu na obaveze na faxu i ostale obaveze, ali mislim da cu moci ovo da postignem. za sledeci mesec sam mislio da uzmem whey isolate+bcaa, itd...
i na kraju zelim da se zahvalim svima koji ucestvuju na forumu i trude se da forum bude najbolji, sto sigurno i jeste
svaki komentar je dobrodosao, dakle samo navalite