EXTREME drago mi je sto je sve ispalo ovako.
Sta god da kazem , ponovicu se.. a mislim da je to suvisno.
Josh jedanput hvala ti na svemu.. i kao sto sam ti rekao, mozda je ovo za tebe bila jedna sitnica, ali uz ovu poruku i poruku koju sam ti poslao na PM, zelim da ti pokazem da je meni ovo SVE DRUGO, samo ne sitnica..
Meni je ovo motivacija za svaki moj dalji korak i snaga za zivot i za borbu sa stvarima koje ne mogu da promenim, bar ne u ovom trenutku..
Vremena se menjaju i ko zna sta ce se sve desiti, ali definitivno hvala tebi i ekipi na tome sto ste me ohrabrili da idem dalje... meni to puno znachi, a meni je takva podrska potrebna jer je i previshe stvari koje me guraju dole..
Nekad mislim da sam jak.. a nekad vidim da nisam.... uz sve ovo sto mi se desilo uz pomoc tebe, nepojmljivo sam ojacao i nemam nameru da se predam...
Ovo je moj put, osecam da mogu mnogo... i necu se lako predati.. pa makar spavao i 2 sata umesto 4, pa makar i radio josh 3 posla pored ovih sad...
Veliki pozdrav EXTREME i nadam se da cu uskoro postati clan tvoje teretane.. Naravno zavisi od mnogo faktora.. ali dacu sve od sebe.