Malo grubo zvuci? Ko hoce da tera inat neka proba suprotno
ne zvuci GRUBO nego BEZ VEZE...
iz prostog razloga....
KOJA BUDALA CE DA JEDE MESO 24/7?
?
ili..
koja budala ce da jede ZITARICE 24/7?
?
stvar je vrlo jednsotavna...da si konj i da jedes jedolicnu hranu 30 dana u mesecu MORAS DA SE RAZBOLIS COVECE....
nema ti sta koga da nagovras ili odgovras..neka svako rpoba ono sta hoce..
i ti si radio po krviim gurapma pa nikada nisi io u formi dok nisi odradio CETTONIC kako treba pa si izasao EXTRA SPRMEAN??..jel tako..??..tako je..
a gde pise da je tvojoj krvnoj grupi namnjen cettonic..nigde.
nemoj da se zbunjujem ovde...retki su frekaovi i oni kojima nesto deluje..posle napisu knjigu o tome i bude beststler..
ti spomnijens neku babu koja je zivela 107 godina i jela mleko i jaja...
a sto ne spominjes koliko ima takvih baba na svetu koje u zivotu nisu cule za nista niti su jele jaja i mleko vec su jele sto svaki seljak jede i dozivle te godine??
opet se hvatate POJEDINACA...alio....POJEDINCI....
ja opet kazem...ako nekome to odgovra..OK...ali ja zivotm se kunem da skupis 10 ljudi iste krve grupe da ce MOZDA samo jednom odgovrati ista ishrana...
ako je to reper....GOD SAVE THE CHILDREN!!!!!!!
i kada smo vec kod baba....ima jedna baba u rusiji koja ima 110 godina,,neverujem da je jela ista so cemu se ovde luperda..ali je u VOTKI prokuvavala LUK CESNJAK i to pila svako jutro
...nadam se da ce svi da zamisle kakvog je okusa.....
po recima memedovica,koji je bio tamo sa njom u toj nekoj tundri ili tajgi jebel li je....NIKADA BABA U ZIVTU NIJE BILA BOLESNA!!!!..tj..u opste i nezna sta ta rec znaci....
dakle..iz ovoga treba da se izvede zakljucak da svi treba da doruckujemo luk cesnjak i 1/2 litru votke!!
daj malo logicki razmisljajte jebem ga....
jedna lasta,ne cini prolece........ali jato moze dobro krov da usere
i gorance..upamti.
"S obzirom da je tip O sklon stimulansima - kafi, alkoholu, cigaretama, narkoticima i slaktišima - a svi su šteteni za ovaj tip, vežbe se preporučuju kao najbolja odbrane od tih slabosti.
a ja sam 0
viva la IFBB