Nemojte to gledati kao ismevanje vec kao za..ebanciju! Ognjen je extra momak u svakom pogledu. Svi smo se extra zezali dok je emisija snimana i to je to!
Taj show je videlo u tom trenutku oko 800.000 ljudi + repriza + YOUTUBE...sto se marketinga tice svaka rec je suvisna!
e hvala q..u da se i ti oglasi.
posto je jedna ovakva slicna tema bila..pa je bilo..kako mi se gadi itd..
a da u sustini niko u opste ne poznaje ognjena..
pazi zakljucak..DA BI ISPRDAO bodi bildign..jaooooooooooooooo
znaci..stvanro ne mogu da verujem da neko moze da shvati u opste da je ovo OZBILJNO i bilo sta na ove fore smatra ozibljnim
znaci..da ne poveruje covek.....
nije ognjenu to bila namera,ja ti govorim feedback normalnih ljudi koji nezanju nista o BB a kojima sam rkao d agledaju...to je njihov utisak,neznam dal je ovo ista ucinilo za popularizaciju sporta iskreno,bas zbog ovih navedenih "normalnih" ljudi koji bildere svataju kao dizace tegova koji vole muskarce...a veruj mi komentari koje sma cuo sledeci dan su bili
"haha brate jes vido kako mu je ognjen zavuko pitanje,jel volite bidlere,a on kao ne voli"
"haha bratge kao ima devojku"....
NARAVNO DA TO NISU NORMALNE OPASKE,al svatite vi da,cast izuzecima,vecinom debili gledaju(jeli milion ljudi,pa sta mislite ko gleda pink u to vreme,profesori ili babe dede i ljudi koji gledaju grand show pa odma psole ognjen show) tu emisiju i ovo je samo psoluzilo da pojacaju svoje msiljenje o bilderima kao stereotipnim ljudima...
ako nista drugo drago mi je da sma video Igora na TV i vidi se da sprema nesto VELIKO uskoro...svu srecu mu zelim...a onog amidzica no coment za "genijalne" ideje...
ko sto rekoh ok nije amidzic teo d aismeva nekog,al ja vam pricam kako je to drugima izgledalo...to e to