Ovo uslikavanje nije imalo za cilj da se totalno blamiram(iako to ne mogu da izbegnem), vec je ideja bila da se spremim za takmicenje, jer zelja i dalje nije iscezla.
Bicu mozda malo opsirniji, ali koga zanima imace vremena da procita.
Nema svrhe da se pravdam zbog sadasnjeg izgleda, jako buran period iza mene, svasta mi se izdesavalo i dobrog i loseg, a rezultat vam je tu - 0.
Imao sam i udes pre 8 meseci koji me u paketu sa povredom ramena na duze odvojilo od pristojnog treninga, a sto se samih treninga tice vec 2i po godine agonija na treninzima, bez ijednog zara..zato sam i odlucio U INAT SAMOM SEBI da se spremim za takmicenje bez obzira kakve ce to zrtve zahtevati od mene.
Stanje je izrazito lose, pa posla ima na pretek da bi se saniralo do oktobra npr, realan sam i ako zelim bolju formu od proslog takmicenja najraniji datum ce biti prolece 2014.
Naime, napravio sam mali projekat od cele ideje, kako bi svi mogli videti da mogu ponoviti postupak i da je jedina bitna volja(naravno znanje i novac se podrazumevaju).
Drug Tech Filiph ce me pratiti kroz ceo proces, da bude objektivno oko i moj trener, pa cemo tako detaljno objasnjavati korak po korak zasto se i kako radi, kako bi svi videli i na prakticnom primeru kako se stvari prilagodjavaju u hodu, i da ako nemate rezultata vi imate sami IZGOVORE, a ko ima volje naci ce i nacina.
Naravno, ova tema ce biti aktuelna i update-ovana s'vremena na vreme, a najzanimljivije stvari pored slika(treninzi, ishrana, klipovi) ce biti postavljani ovde.
Hvala na paznji