nisam planirao bor, al kad se vec poklopilo 10.10 rekoh sebi, ma sta sad
sala mala, al izasao sam usputno, tako da je tu dosta vode ostalo, samo me sve zent da ne omasim formu, kao da uvek 1 dan pre i 1 dan posle uvek bolje izgledam, jbg fali tu iskustva.
visok 177-178 tezak oko 90 +/- 2 (prazan/pun)
prosli put je defka trajala 7 nedelja, sad je trebalo 10, al uleteo mi produzen vikend u banji, pa sam malo pomrsio racun, al ovaj put sam se bas naostrio i bio striktan sa dijetom i kardiom, sto ranije nije baaas bio slucaj, a trening mi je uvek 'zadovoljavajuc'.
krenuo sam sa rotacijom hidrata, pa sa keto dijetom, pa se opet malo igrao sa hidratima, cisto da organizmu ne bude dosadno.
a kardio je isao 5-6 puta nedeljno u pocetku po sat, sat i po..pa po 2 puta dnevno, pa me je slavoljub motivisao formom na trofeju beograda, a od tada pakao, 2 kardia, 2 treninga(ponekad bih se malo vise i zaneo sa kardiom)
svako neiskustvo i tvrdoglavost se placa, tako da sledece takmicenje ako budem spremao, nista bez 14 nedelja propisnog tesanja..kazem ako, jer u bliskoj buducnosti nista od takmicenja, s'obzirom da me ceka diplomski za par nedelja, pa i steberski posao za kompom, neki porodicni planovi..pa ko zna, mozda za par godina, al u teskoj
toliko za sada od mene, tj da ispratimo cacak pa otom potom.
hvala na komentarima, btw mrtvo ne radim, problem sa nervima u lumbalnom delu, malo genetika a vise veslanje bucicama na kosoj klupi, inace su ledja uvek bila rupa, jos latove da resim i onda cu biti zadovoljan.