Daleko bre Gorane ........
Ne znam zasto se te stvari ne desavaju BG-u ....... znas kako ... i onome iz Cacka i onom iz Subotice je BG tu negde ..... ali iz Vojvodine paliti za Cacak ..... NO WAY .......
Kad budem predsednik pravim takmicenja iskljucivo u BG-u : )
Ma imas odmah i moj glas. I u pravu si 100%. Ja sam prvi za to da se velika nasa takmicenja odrzavaju u Beogradu ali ima samo jedan mali problem, nema ko da ga organizuje.
Prosle godine Kup je organizovao u BG covek koji nije odatle i koji je izvukao mnogo svojih para da bi to uspelo, i sta je dobio? Samo negativne kitike, da ne kazem neku ruzniju rec. I zato ga, sto kaze Pedja, zabole patka da to vise radi.
Ja bih voleo da se nadje neki organizator iz Beograda koji bi prihvatio tu obavezu da napravi takmicenje ali mislim da je to tesko izvodljivo. Pa tri puta zaredom su takmicenja pravljena u Novom Sadu i uvek je organizator bio isti. I ti isti ljudi sada sa Savezom organizuju Evropsko prvenstvo i, neka im je Bog u pomoc.
Meni su oci iskocile za sve vreme organizacije takmicenja, svoju formu shebao, ali to sam uradio zato sto volim ovaj sport i zato sto sam ovoga puta bio siguran da necu da "puknem" finansijski kao svaki put ranije, jer su celnici grada potpuno stali iza mene i kluba. I? Opet su se nasli pojedinci koji pljuju i kritikuju.
BIG, posle ove price ne verujem da jos imas zelju da budes predsednik