Definitivno tema sexy odvlaci paznju.. i ljude tera na RUKOBLUD !
Forum polako umire.. verovatno zbog lepog vremena.. mozda to tako mora, a mozda i ne mora.. ko zna.. videcemo uskoro..
Dosta tema je isprichano ali to bi verovatno znachilo da mi znamo sve o ovom sportu.. a to je NEMOGUCE ! Sto je pedjos jednom rekao, ja sam mislio da znam nesto o BB-u dok nisam upoznao Milosa Sarceva..
U ovom sportu nepostoji SVETO PISMO, tako da pricha nikada nije gotova.
U poslednje vreme, za 10 sati koliko sam ja ovde, bude 3-4 poruke... to ranije nije bilo tako.
Moramo nesto da uradimo po tom pitanju.. neke aktivnosti ili nesto tako..
Da zaduzimo nekoga za neke tekstove, nekoga za nesto drugo, nekoga za nesto trece... Mozda neku reklamu da uradimo...
Ja sam za sve, samo da ovaj forum zivne.
I definitivno sam za to da se prema pocetnicima ima vishe razumevanja i vishe ljubaznosti. Nemojte odmah da ih napadamo i da im kazemo TO VEC IMASH NA FORUMU ! Ok, ima.. ali on nije video.. Mozda mu je slaba veza , mozda ga mrzi da trazi.. ko zna.. Ako je vec pitao , dajte da mu odgovorimo..
Ako sve pocetnike budemo POKLAPALI sa recenicom -TO IMASH NA FORUMU - sve cemo da ih oteramo. Mnogo je bolje da im odgovorimo na pitanje ali i da im se naglasi da na forumu ima dosta informacija i da bi trebalo da se procita.
Tako cemo definitivno ostaviti bolji utisak na posetioce i svaki put kad im nesto bude trebalo znace gde da se obrate .. a verovatno ce vremenom i sami postati SAVETNICI..
Ja znam da ste vi upravu i da je sve to tako kao sto vi kazete.Da sve to ima na forumu.. ali ako hocemo da ovo ZIVI, definitivno moramo da se prilagodjavamo POSETIOCIMA...
Jebiga, moje misljenje.. nadam se da nece niko da se naljuti...
I josh jedna stvar. Stavljajte slike ! Poenta slike nije da vi budete lepi! Nije sramota staviti slike sa nedostatkom! Poenta foruma je edukacija i napredak. Niko vam se nece izrugavati ako nemate VELIKU RUKU, Siroka LEDJA itd.
Uz odgovarajucu sliku dobicete odgovarajuci savet.Ovde ima dosta kompetentnih ljudi i dace vam dobar savet da taj nedostatak popravite.
Stvarno sam za vece angazovanje na forumu.. . mislim da to mozemo da uradimo...
Ima dosta forumasa koji imaju po hiljadu postova i saveta, a svoju sliku nisu stavili..
I vi sto delite i vi sto trazite savete.. stavljajte slike..