Meni se na nekim temama uopste ne da ucestvovati jer se brate pitaju 1000 puta jedne te iste stvari. Kako da steim whey, izmisljanje tople vode sa dex-om, kreatin jedno 3-4 teme, voda 2-3 teme, stvari max razbacane. To se meni nikako ne svidja. Ako neko nesto pita o kreatinu, stavite pod kreatin, a ne 3 posebne teme o kreatinu. Kako kupiti Whey, kako piti, stediti, sta ti ja znam sta im jos sta pada napamet o Whey, treba staviti iskljucivo o whey, a ne svako pitanje - novi post. O zobenim pahuljicama da ne govorim, ubise se od novih topica.
Zasto pitate. Pa zato sto ovo pre svega sigurno vuce hosting, ali evo hosting na stranu, ruzno je, razbacano i sve kvalitetne teme padaju u zaborav, i preovladavaju ove, aj da kazem nakazne.
Evo recimo primer: Kad bi sve o kreatinu stavili u kreatin, neko ko bi hteo da postavi bilo kakvo pitanje o kreatinu morao bi da predje citav topic o kreatinu da bi postavio pitanje i na kraju mozda nebi postavio zamisljeno pitanje, jer je tema o kreatinu ekstra sazvakana, i ako bi nesto pitao pretpostavljam da to ne bi bila neka glupost, jer je neku osnovu vec procitao.
Moje zapazanje.
P.S. Laro, ti nisi amater nego rekreativac. Ljba je recimo amater, Regiane Da Silva je doskoro bila, sad je pro, kao npr Monica Brant. Kapiras. POz