Novembar 24, 2024, 09:35:22 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: Razocarenje na forumu!  (Pročitano 18798 puta)

Van mreže SEXY

• Lightweight Member
Razocarenje na forumu!
« poslato: Maj 08, 2006, 12:54:37 posle podne »
Bila sam nekoliko dana na putu i nisam imala kontakt sa racunarom.Cim sam se vratila konektovala sam se na forum u nadi da ima toliko propustenih stvari pa bi trebalo to sto pre nadoknaditi...u cilju sto boljeg funkcionisanja foruma!!! Ali nazalost sacekalo me je veliko razocarenje!!! Forum kao da je mrtav! Sta se dogodilo ili sta se dogadja NE ZNAM! Nema vise novih postova,stari padaju u zaborav, a svi novi komentari i poruke su totalna gluposti (bez uvrede za bilo koga). Pa se posle svega dobro zapitah "DA LI SAM NA PRAVOM MESTU"?
Tako jedan forum ne moze da zivi i funkcionise. Da bi sve to trajalo ljudi morate ostavljati poruke,komentare,pitanja a ne samo biti tu i gledati da li se neko smilovao i nesto stavio cime bi vas bar malo zabavio!!!
U nadi da cete moju poruku zaista shvatiti na pravi nacin ocekujem da ce ovaj forum postati daleko,daleko posecenjiji i komunikativniji! Takodje ako moje kolege moderatori smatraju da je moja poruka ne primerena bez imalo ljutnje sa moje strane je obrisite! Pa idemo dalje!
Ja sam ostavila desetak novih poruka ne bih li vas barem malo motivisala na druzenje i zabavu!  :cry:   :cry:   :cry:

Vojislav

• Gost
Re: Razocarenje na forumu!
« Odgovor #1 poslato: Maj 08, 2006, 01:17:11 posle podne »
SEXY upravo si napisala ono sto misle svi moderatori na forumu, jer ni nama nije jasno da li smo na pravom mestu?!
Svaki dan se sve vise ljudi registruje na forum, a niko nema nista da kaze ili pita? Nikakvih komentara na dosadasnje poruke, fotografije ili video clip-ove?
Da li je moguce da su svi clanovi odjednom postali jako stidljivi  :?:
Sve vise se pisu neke gluposti na forumu, cast izuzecima, a sve manje se pise o ozbiljnim stvarima!
Ako niko nema nikakav komentar na sve sto se salje na forum, kako onda uopste da znamo sta se to ljudima najvise dopada, a sta ne, pa da na osnovu toga dalje razvijamo forum?!
SEXY, tvoja poruka uopste nije neprimerena, vec je 100% tacna i izrazava i misljenje ostalih moderatora, a verovatno i ostalih clanova foruma, tako da bi definitivno trebalo ljudi da izvuku neki zakljucak iz svega ovoga, a ne samo da procitaju ono sto ih zanima i odu dalje bez zelje da bilo sta prokomentarisu ili da svojom porukom doprinesu kvalitetu foruma!

Van mreže manchester

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #2 poslato: Maj 08, 2006, 04:02:47 posle podne »
....'ebi ga, vecina prica je ispricana...ljudi ovde uglavnom dolaze da saznaju nesto novo o suplementaciji ,treningu, kako da koriste preparate i tu se prica zavrsava. Malo ko se ovde zanima za BB. Istina ovo i nije neki mnogo popularan sport.... e sad forum moze da postane i raznovrsniji, nesto poput "krstarice" ali to onda vise nije BB. Znaci izgleda da smo osudjeni na stagnaciju dok se ne javi neko potpuno nov i ne upita "da li da mesam Whey sa mlekom ili vodom" ??? :-)

laracroft

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Maj 08, 2006, 05:10:44 posle podne »
slazem se,offtopic je popularniji jer se tu ljudi malo upoznaju i ne mislim da je to neka muvacina.smalltalk!!!

e sad ishrana supl.treninzi dosta toga se reklo a sad ja nisam non stop kraj neta da bi ucestvovvala a i nisam profi nego amater i sta ja sad sta ja da izmislim ili pitam sto vec nisam.ne zaboravi da mnogo njih nije dobilo odgovor ili bude napusavano jer iz neznanja ebga pitaju glupost.takodje ne zaboravi i p.m ;on se cesto koristi i verovatno za neke stvari koje nas licno zanimaju pa pitas iskusnije.

sad i ja imam dobronamernu kritiku,ovo je forum za b.b jel da?vecinski se njime bave mskarci?po meni je tema sexy veoma udaljila  u prvi nalet ljude i sima je to bilo zanimljivije nego pricati o treningu;sti je prirodno;mozda je samo katko zasicenje,jer ni ovi bb magovi rade imaju svoje obaveze i nekad nemaju vremena za duge odgovore vec samo ovlas...mislim da za prirodu foruma super funkcionisemo jer nije ovo chat.ostali forumi na prvi pogled su razvijeniji ali se upravo na to svode,onda bolje dda ekipa bude odabrana a verujem d aih mnogo prodje ovde p[a ode ali sam sigurna da se interesovanje povecalo i da ce se to uskoro videti po broju clanova u teretanama:)

Van mreže H2SO4

• Super-heavyweight Member
  • sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #4 poslato: Maj 08, 2006, 07:59:33 posle podne »
Citat
Bila sam nekoliko dana na putu

a dje si to bila ako nije tajna?
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže dr_rapid

• Cruiserweight Member
    • http://www.tugraz.at
« Odgovor #5 poslato: Maj 08, 2006, 08:26:59 posle podne »
Meni se na nekim temama uopste ne da ucestvovati jer se brate pitaju 1000 puta jedne te iste stvari. Kako da steim whey, izmisljanje tople vode sa dex-om, kreatin jedno 3-4 teme, voda 2-3 teme, stvari max razbacane. To se meni nikako ne svidja. Ako neko nesto pita o kreatinu, stavite pod kreatin, a ne 3 posebne teme o kreatinu. Kako kupiti Whey, kako piti, stediti, sta ti ja znam sta im jos sta pada napamet o Whey, treba staviti iskljucivo o whey, a ne svako pitanje - novi post. O zobenim pahuljicama da ne govorim, ubise se od novih topica.
Zasto pitate. Pa zato sto ovo pre svega sigurno vuce hosting, ali evo hosting na stranu, ruzno je, razbacano i sve kvalitetne teme padaju u zaborav, i preovladavaju ove, aj da kazem nakazne.
Evo recimo primer: Kad bi sve o kreatinu stavili u kreatin, neko ko bi hteo da postavi bilo kakvo pitanje o kreatinu morao bi da predje citav topic o kreatinu da bi postavio pitanje i na kraju mozda nebi postavio zamisljeno pitanje, jer je tema o kreatinu ekstra sazvakana, i ako bi nesto pitao pretpostavljam da to ne bi bila neka glupost, jer je neku osnovu vec  procitao.
Moje zapazanje.

P.S. Laro, ti nisi amater nego rekreativac. Ljba je recimo amater, Regiane Da Silva je doskoro bila, sad je pro, kao npr Monica Brant. Kapiras. POz
If you can walk out of the gym after legs, GET BACK IN THERE!! - Tom Platz
Moje slike

laracroft

• Gost
« Odgovor #6 poslato: Maj 09, 2006, 12:00:20 pre podne »
mislila sam amater u smislu znanja o bb a trening da rekreativaac....

no opet mislim da ljudi koji su kao ja nekad trezvenije konstruisu pitanja dok neki koji se kao bave aktvinije lupe nesto ko maksim po diviziji.

oono sto jeste tehnicki problem je to syto si rekao sva pitanja pod da kazem jedan folder,cak i ako neko jos hoce da cita i nadje nesto o npr kreatinu treba da preceslja 5strana nutrition sektoraputa 7-8topica ,to je naravno zajebano jer bi moderator morao da prati svaku recenicu i ako neko u pahuljama krene o kreatinu ili da brise post ili copy pae u topic  kreatin.

clanovi ntreba malo i da se uozbilje i oni mogu da olaksaju svojim ponasanjem celu zbrku.

drugi problem je sto i sva ta klasifikacija nece smanjiti clanove koji posmatraju i ne ucestvuju koji citaju a ne postuju,za to ne znam resenje.

Van mreže Kekka

• Cruiserweight Member
« Odgovor #7 poslato: Maj 09, 2006, 12:20:15 pre podne »
Mene ne moze niko da kritikuje , ja sam skoro uvek tu .. a  josh sam uglavnom sam na forumu  :)

I'm a Night Guard !

A to znachi da ako se neko zadesi na forumu sa pitanjem u toku noci, vrlo je moguce da cu mu ja odmah odgovoriti... tj nece morati da ceka jutro! :)

Stvarno bi mogli da mi napishete ispod imena  NIGHT GUARD ! :)

Van mreže Skyline

• Bantamweight Member
« Odgovor #8 poslato: Maj 09, 2006, 07:05:01 pre podne »
Citat: Kekka
Mene ne moze niko da kritikuje , ja sam skoro uvek tu .. a  josh sam uglavnom sam na forumu  :)

I'm a Night Guard !

A to znachi da ako se neko zadesi na forumu sa pitanjem u toku noci, vrlo je moguce da cu mu ja odmah odgovoriti... tj nece morati da ceka jutro! :)

Stvarno bi mogli da mi napishete ispod imena  NIGHT GUARD ! :)

hahahahahhahaha,zanimljiv nadimak,nije losa ideja,a kod mene je obrnuta situacija ja sam morninig guard!!! :D  :D  :D  :D  :D  :D

Van mreže dr_rapid

• Cruiserweight Member
    • http://www.tugraz.at
« Odgovor #9 poslato: Maj 09, 2006, 07:22:13 posle podne »
Po meni bi bilo najbolje da se osnovne teme stave pod Sticky i dopunjavaju. Ako neko zaluta, prebaciti ga na pravi put ili obrisati uz obrazlozenje da je vec odgovoreno ili odgovoriti.

Evo primer temsa sa jednim te istim sadrzajem.

U Nutrition:

The Dex Mistery Continues
Dekstroza i definicija
dextroza

U Dodatci Ishrani/Supl:

u vezi dextroze
Whey&Dex
dex pre ili posle treninga?
Cardio + PWO Shake sa Dextrosom
dextroza u vocnom jogurtu?
dextroza
UH posle treninga

Eto to sam nasao, a mozda mi je i nesto izostalo. Sa temom whey ima jos vise. Pa vi sad skontajte koliko nam je forum 'pregledan'. POzz
If you can walk out of the gym after legs, GET BACK IN THERE!! - Tom Platz
Moje slike

Van mreže Markoni

« Odgovor #10 poslato: Maj 09, 2006, 07:26:10 posle podne »
evo sve cu da ih spojim

Van mreže Skyline

• Bantamweight Member
« Odgovor #11 poslato: Maj 09, 2006, 07:32:08 posle podne »
Stavi ih pod stiky da bude upecatljivo!

Van mreže Markoni

« Odgovor #12 poslato: Maj 09, 2006, 07:37:31 posle podne »
DEXTROZU SAM SPOJIO I EVO STAVICU I POD STICKY ALI ZA WHEY TESKO DA CE MOCI

Van mreže Markoni

« Odgovor #13 poslato: Maj 09, 2006, 07:40:30 posle podne »
je li sada OK , ako imate jos zamerki ili ideja recite

Van mreže manchester

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #14 poslato: Maj 09, 2006, 10:20:31 posle podne »
...dobro bre ljudi ...koliko dextroze posle treninga i koliko otprilike stane u supenu kasiku????