Kada ja i djevojke snimamo muske cesto se pitamo da li je tacno da su BB tanki na ,,vrucem,, terenu?Hajde hrabri momci, da cujem?Mada, ja znam odgovor...
Citat: Helena April 13, 2007, 01:30:52 posle podneKada ja i djevojke snimamo muske cesto se pitamo da li je tacno da su BB tanki na ,,vrucem,, terenu?Hajde hrabri momci, da cujem?Mada, ja znam odgovor...Ne do' ti Bog da naletis na jednog u full ciklusu
nikad necu razumeti zene BB... zasto unistavaju svoja tela i pretvaraju ih u muska??? obicne NE BB zene su zakon zategnute, bez izrazenih misica i vena, a moze i malo punije takoreci, kriterijum mi stvarno nije visok sto se zena tice, ali bilderke OMG never! PS postujem njihov trud i rad, ali ne razumem to... ko kad bi se ja trudio da mi izrastu zenske sise sick
ne brate, ima misice na nogama ko konj plus sto joj je obim ruke 40cm... malo manje od tvoje ruke.. jbt kad vidim takve ruke na zeni skenjam se
Citat: Ajzak April 14, 2007, 12:06:37 pre podnene brate, ima misice na nogama ko konj plus sto joj je obim ruke 40cm... malo manje od tvoje ruke.. jbt kad vidim takve ruke na zeni skenjam sepa skenjas se jer su ti tanke rucice, al nema frke sredicemo to!
Ipak su zene sexualno nadmocna bica, ne?
Stvar u vezi sa BB i vrucim aktivnostima je definitivno individualna stvar.Neko moze bolje, neko ne.To je poenta.Ipak su zene sexualno nadmocna bica, ne?P.S I ne plasim se misicavih frajera u full ciklusu