Ako moze samo savjet ili preporuka bilo sto naime situacija je ovakva:
od 1.11.2008. god sam svaki dan u teretani, (do tada sam bio 10. i 9. mjesec ali bez nekog strogog programa, htio sam vidjeti da li ce to ici ili ne)
naime trening svaki dan odnosno 6 dana u tjednu sam podjelio pon-prsa, triceps utorak-ledja biceps, srijeda-noge.ramena, i isto tako u krug i cet. pet sub samo malo pojacana verzija sa vise intenziteta i ponavljanja.
eto do danas sam uspio točno 20 kg izgubit. jer poslje svakog treninga sa utezima u teretani trcim na traci 60 min znaci svaki dan pon-sub.
Tek prije tjedan dana sam si nabavio hydrowhey od optimuma i 80 plus od weidera te ih kombiniram ovaj brzi poslje treninga (nakon trcanja) a ovaj drugi pred spavanje.
Zanima me vase misljenje o svemu ovome tj. da li je je dovoljno sta treba ispravit jer htio bih skinit jos 10-15 kg a cini mi se da sam evo u proteklih tjedan dana tek mozda oko 1-2kg spustio, ne znam da li whey utječe na to. I da ne zaboravim prehrana mi je strogo definirana znaci pridrzavam se djete i izbjegavam sve sto treba izbjegavat.
hvala unaprijed na savjetima i preporukama