da li je neko koristio volumass 35 professional,i kakva ima iskustva sa istim proizvodom??hvala
mnogo opasan preparat:)
e da..jel sam vam rekao da je jedan kod mene u gym dobio 12kg za 7 dana od VOLUMASSA... ..mislim..sada ima preko 48kg sa krevetom..tj i dalje toliko ima...ali vesta prodavacica ga ja nabedila da je dobio na masi i to 12kg za 7 dana..te je momcina porucio jos 2 pakovanje volumasa od 1kg Molim ?? Ja ne mogu da verujem sta ljudi rade...
meni nikako nije jasno da i pored oviliko stvari na ko zna koliko foruma...naravno..ne na onima kojima je cilj da se uvali smece ,ljudi ne mogu da shvate tj deca ne mogu da shvate da SAMA REC,kao sto je u ovom slucaju..GAINER..ne znaci ama bas nista...te da samo sa malo odvojenog vremena bez da citaju recimo nase postove gde smo objasnili iz kog razloga je do njesra,sami ukljuce mozak te vide od cega se RASTE..koji su osnovni GRADIVNI ELEMETNI...gde ih ima...itd..itd..itd..itd....a da to sigurno nije secer...e da..jel sam vam rekao da je jedan kod mene u gym dobio 12kg za 7 dana od VOLUMASSA... ..mislim..sada ima preko 48kg sa krevetom..tj i dalje toliko ima...ali vesta prodavacica ga ja nabedila da je dobio na masi i to 12kg za 7 dana..te je momcina porucio jos 2 pakovanje volumasa od 1kg
pa mogao je kantu od 6kg vise ce se dobiti a i isplatljivije....zamisli ubedila ga