moje ukus je uvek bio da trenira nesto,ko ne voli sport za mene je out!!!takodje zavisi mnogi od vas se takmice i objektivno kazem wow zvaka castt kako je uspeo ali private bi mi bilo previse,mada posle takmicenja niti si namazan kvarc bojom niti si tako sav napumpan.ja licno volim body fitness,mada svako nosi masu drugacije,neki naprave bukvalno od sebe majmune a neki ne....
drugo,kekka i onaj sa odvratnom tezom muzjaka i dojenja,kad prodje to sa fizickim izgledom znas kao postoji i neka komunikacija,itd....
mnogo puta ne znamo sta hocemo ali to nem aveze da li si bb ili ne.
recimo ja sam decka upoznala i znala sam cime se bavi i sta zeli da uradi od sebe,ali posle godinu dana ipak je ostao u granicama da mu to stoji lepo i potrefilo se da m se to svidja,naravnno i ja sam pocela vis epaziti na sebe i drzimo korak,ali ga zbog nekog viska kg.ne bi nikad ostavila jer u medjuvremenu si prosao sve i svasta zajedno.
drugo zapamtite moja deviza je za oba pola debljina se uvek moze promeniti,a glupost i prazna glava tesko!!!!!
a vi bi kao izlazili sa profi b.b?
izuzimam witch jer je dala primer sa takmicenja i kako izgleda casual svaki dan vrlo zenstveno.ali znate vi kad neko pretera?i kao setali biste se knezom a?