Prvo da vas sve srdacno pozdravim.
Ja sam vec nekoliko dana pokusavao da se registrujem - ali mi to (zbog nekakvog razloga?) nije uspelo za rukom.
No, sada sam tu - i pokusacu da budem prisutan kad god mi to vreme omogucava.
Posto sam tokom cele karijere ponosno pretstavljao nasu zemlju na svim profesionalnim takmicenjima i takodje posto sam izabran za pocasnog pretsednika Bodibilding saveza SCG - moja velika zelja je da jos vise doprinesem razvoju bodibildinga (i fitnesa uopste) u nasoj zemlji.
Pre tri godine upoznao sam se sa jednim posebnim covekom koji mi je postao veliki prijatelj i kojeg ja podrzavam u svemu.
Rec je o Predragu Vuckovicu, uredniku casopisa X-Fitness, vlasninka teretane Extreme Gym (u Beogradu) i mom verovatnom poslovnom partneru u veoma bliskoj buducnosti.
Ja sam imao prilike da vidim "Pedju" na delu i odusevio sam se njegovom sposobnoscu da uradi cak i neverovatne stvari i to u rekordno vreme. Njegova efikasnost u svakom pogledu je nenadmasna i kao takav on je upravo idealna osoba koja moze doneti do naglog rasta interesovanja publike za nas voljeni sport (bodibilding) i "fitness lifestyle" uopste.
Njegov casopis je prepun vrednih, aktuelnih informacija i pored vec zavidnog svetskog kvaliteta - postaje bolji svakim narednim izdanjem.
Upravo me je Pedja i zamolio da se svima vama obratim - i evo ja to radim sa velikim zadovoljstvom.
Razlog zasto vam ovo sve i pominjem je moja zelja da tog coveka podrzite u njegovim naporima - jer sam ubedjen da on i dusom i telom hoce da pomogne nasem sportu i nasim ljudima.
Posto vidim da je i "Pedjos" ovde moderator - ubedjen sam da cu dobiti svakodnevne informacije o zbivanjima na ovom forumu.
Ne zamerite mi ako vam odmah ne odgovorim - jer zaista imam ogromne obaveze...ali posto mi je cilj da vam svima pomognem (ukoliko sam za to u mogucnosti) - maksimalno cu se potruditi...
Sa zeljom da vas sve uskoro vidim (mozda na nekom organizovanom seminaru ili takmicenju u nasoj zemlji) - srdacno vas pozdravljam.
Milos Sarcev