Imam 22 godine,81kg,188cm,sa vema malim procentom masti,i reklo bi se pristojno snazan,bavim se sportom od malena.Trenirao sam aktivno judo,rekreativno basket i ostale sportove..U teretenu idem 5 godina i u pocetku sam puno napredovao kako u snazi tako i u izgledu.Medjutim doslo je do zastoja i resio sam da se "malo" popravim,tj da uradim neku kuru i citam informisem se vec 6 meseci.Instruktor u mojoj teretani koristi steroide 1-2 godisnje dugi niz godina i zavrsio je DIF ,predlozio mi je kombinaciju OXYDROLA u manjim dozama nego inace 1tableta,umesto 2 (to je oralni steroid slican anadrolu,ali kao malo precisceniji..) i DECU,kao i neki LIV52 za zastitu jetre.Ja se inace dobro hranim prirodnom ishranom,tu je uvek i neki protein,aminokiselina tecna..A uz ovaj ciklus sam isplanirao zajedno sa trenerom tokom 6 nedelja 3X2.27kg visokoprocetnog proteina,5 l aminofuela uz POJACANU DOBRU KLOPU bogatu proteinima.
SADA MOJE NEDOUMICE su sporedni efekti oxydrola,jer sam video da je to isto kao anadrol,MOZDA GRESIM,najveci sporedni efekti od svih...navlacenje vode za koju mi kaze on da sto se tice mene nema tu zime jer se ja kvalitetno hranim i da mi to samo pomaze.Sta ja mogu da ocekujem da mi se desi?
MOLIM ZA NEKA STRUCNA MISLJENJA I AKO JE NEKO VOLJAN DA MI RAZRESI NEDOUMICE.UNAPRED HVALA