Ovih dana sam u uzasnom poslu pa nikako da prokomentarisem temu.
Rijetko je da je bilo ko od asova koji se bave ovim sportom raspolozen da bez mnogo uvijanja i bez rezerve daje savjete i pomaze ljudima u ostvarenju svojih ciljeva bez ikakve nadoknade. Pedja sve to radi vec godinama tako da valjda je svima jasno koji je majstor i koliko je spreman energije da potrosi na ljude koje srece preko ovih virtuelnih kanala i za koje sve to radi potpuno free.
Nadam se da ste vi mladji svjesni koliko ste privilegovani sto imate ovakvu priliku i nadam se da to i cijenite i iskoristavate.
Sto se tice forme koju je Pedja planirao, sigurno je da ce biti vrlo posjecena, ranije sam predlago neku varijantu na nasem forumu, i vjerujem da bi bilo vrlo korisno da Pedja najinteresantnije odgovore sacuva i da nam ih ovdje prenese kroz neku Q&A temu, kako bi i oni koji se nece osmijeliti na komunikaciju preko msn-a imali zanimljive odgovore na raspolaganju, a opet sa druge strane da bi i Pedja mogao da odgovara na vise razlicitih pitanja jer ce se sigurno dosta toga i ponoviti.
Ovo je samo moj neki prijedlog, privatnost onih koji pitaju bi naravno bila sacuvana, a na Pedji bi bilo da izabere ono sto smatra najkorisnijim i vrijedno da se nadje u nekoj temi gdje bi bili samo njegovi komenti i odgovori.
Kazem samo prijedlog, a neka Pedja vidi da li je to izvodljivo.
Dalje...
Prica o knjizi je nesto veoma zanimljivo, sigurno da bi bilo vrlo korisno i svakako izvanredno stivo, samo sto mislim da bi mozda trebalo napraviti i vise od jednog izdanja, jer znajuci Pedju koliko je opsiran i koliko ima sta da kaze ne vjerujem da se sve to moze srociti u samo jednom izdanju. Kazem, definitivno materijal ce biti citan i treba se potruditi oko kvalitetne distribucije kako bi svako ko zeli mogao doci do knjige.
Kad smo vec kod ovih stampanih izdanja, nevjerovatno mi je da Pedja vec u nekom od nasih fitness i BB casopisa nema Q&A kolumnu - kao sto je ima Dave Palumbo u MD-u i mnogi drugi u istom listu, kolumne koje su cesto i najcitanije stvari u tim vrlo tiraznim casopisima...
Eto neka moja dva centa, a u svakom slucaju svaka cast Mr.Petrovic!
Pozdrav,
V.