Jedna je prica kad se uradi onaj pravi, natalni horoskop. Znaci, to je onda zaista tvoj, licni horoskop koji naravno nece predvideti sad neke dogadjaje u "sitna crevca" hahahha, ali ce uspeti da nekako objasni tebe samog, i okvirno dadne kad su dobra odnosno losa razdoblja da se radi ovo ili ono.
A ova horoskopska sr... po novinama, pa to je isto kao kad neko gleda u solju hahahhha.
Kaze "vracara"
da mi se svidja smedjokos decko, a ja kazem k'o iz topa (da je opovrgnem valjda hahhah) da nije smedj vec je plav, a ona meni "pa to je to, smedj plav", a kad kazem da je on zapravo crn, opet cu dobiti isti odgovor "smedj, crn, to je to"
E onda ona kaze da nisam dobro, da me nesto muci. Hahahhaa, pa koga to nesto ne muci. E idemo dalje ... kaze ona da imam smrt u porodici. Pa to nam ne gine. Umrla mi je baba. Sutra ce umreti neko drugi iz porodice ... A onda kaze da imam zmiju u okruzenju, da imam prijateljicu koja mi i nije bas prijateljica. A ja (koza) pomislim "uh ... majku joj" hahhahah ... Pa svi imamo nekog kome se ne dopadamo bas 100%, jer i ne mozemo se svima dopasti, zato i biramo prijatelje
Dalje ona gata .. kaze da mi vidi put. Naravno da vidi hahaaha, pa naravno da cu nekad negde otputovati, ne treba mi gatara da mi to kaze hahahhaa. Itd itd ...