Novembar 01, 2024, 07:22:33 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: HerbertaDyelt
X3MShop banner

Autor Tema: astrologija?  (Pročitano 4883 puta)

Van mreže H2SO4

• Super-heavyweight Member
  • sve je to na psihickoj bazi ®
astrologija?
« poslato: April 27, 2006, 10:02:48 posle podne »
da li i koliko vjerujete u astrologiju? jel vam horoskop(milism na one licne o,opsirnije...) ikada predvidio neshto?
mene su oduvjek fascinirali oni likovi na tv-u tj kvazi astrolozi koliko samo mogu da lupetaju...
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže Bane_NS

• Lightweight Member
Re: astrologija?
« Odgovor #1 poslato: April 27, 2006, 10:24:37 posle podne »
ma to je glupost nevidjena... sve to sto govore to je toliko uopsteno da se svako moze prepoznati u tome... tipa malo laskanja kako si ovakav onakav, sve sto ljudi vole da cuju itd... ma glupost nevidjena... a opet ima ljudi koji se loze na to... ko voli nek izvoli, sta reci...

Van mreže puppeter

• Middleweight Member
  • PUPPETERminator
    • Davorin Dinic
« Odgovor #2 poslato: April 27, 2006, 11:35:28 posle podne »
Matematika je prosta!

6 000 000 000 ljudi na zemlji (otprilike) podeljeno na 12 zodijackih znakova, iznosi...(3 pisem, 2 pamtim...) cirka 500 000 000.

To znaci da pe'sto miliona ljudi u isto vreme treba da "otputuju u narednih 10 dana...", "imaju probleme u predelu stomaka...", "imaju partnera koji je u emotivnoj krizi..........."

cvrc!

idi begaj....

A ljudi koji slepo veruju u astrotralalajke, i kojima horoskop uvek "sve pogodi" su ljudi koji nesvesno ,zbog svoje slepe vere, iskrivljuju sopstvenu stvarnost kako bi je priblizili horoskopu i na taj nacin ga ucinili tacnim...
davorindinic.com

Forumteatar

Macka se uvek doceka na noge! Hleb uvek pada na namazanu stranu!
Ako zalepimo macku na hleb, ona ce lebdeti u kvantnoj neodredjenosti

Van mreže IFBBPro

• Heavyweight Member
« Odgovor #3 poslato: April 28, 2006, 06:42:53 pre podne »
I corava koka jedno zrno nadje :)

Zoka

• Gost
« Odgovor #4 poslato: April 28, 2006, 07:30:20 pre podne »
hm... bas se i ne slazem sa vama da je to sve lupetanje...
Mislim da puno toga utice na nas, pogotovo kako starimo :)
Recimo vrijeme.... uvijek utice na raspolozenje ljudi....
Pa onda kad puse juzni vjetar, statisticki gledano poveca se broj samoubistava, krivicnih dijela, tuzbi... svega...
Znaci da okolina ima uticaj na nas, pa tako vjerujem da i raspored planeta na neki nacin ima uticaja...
Naravno da to ne znaci da ima 12 vrsta ljudi na svijetu ali mislim da odredjeni uticaj postoji...
Eto :)

Van mreže DingDong

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #5 poslato: April 28, 2006, 07:39:59 pre podne »
Uticaj planeta na nas postoji,ali to sto astrolozi govore,pogotovo oni na televiziji su ciste gluposti.
Samo da prenesem jedan primer :
-Kaze astrolog studentkinji : "vi imate probleme u skoli"
-Kaze ova da nema,sve je ok.
-Onda ste imali probleme sa skolom u proslosti
-Kaze ova ne,sve je bilo ok,bila sam odlicna

Hahahaa,mislim ovo je glupo pogadjanje,to mogu i ja da radim.

Van mreže Tanja U.

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #6 poslato: April 28, 2006, 08:59:13 pre podne »
Jedna je prica kad se uradi onaj pravi, natalni horoskop. Znaci, to je onda zaista tvoj, licni horoskop koji naravno nece predvideti sad neke dogadjaje u "sitna crevca" hahahha, ali ce uspeti da nekako objasni tebe samog, i okvirno dadne kad su dobra odnosno losa razdoblja da se radi ovo ili ono.
A ova horoskopska sr... po novinama, pa to je isto kao kad neko gleda u solju hahahhha.
Kaze "vracara" ;) da mi se svidja smedjokos decko, a ja kazem k'o iz topa (da je opovrgnem valjda hahhah) da nije smedj vec je plav, a ona meni "pa to je to, smedj plav", a kad kazem da je on zapravo crn, opet cu dobiti isti odgovor "smedj, crn, to je to" ;) E onda ona kaze da nisam dobro, da me nesto muci. Hahahhaa, pa koga to nesto ne muci. E idemo dalje ... kaze ona da imam smrt u porodici. Pa to nam ne gine. Umrla mi je baba. Sutra ce umreti neko drugi iz porodice ... A onda kaze da imam zmiju u okruzenju, da imam prijateljicu koja mi i nije bas prijateljica. A ja (koza) pomislim "uh ... majku joj" hahhahah ... Pa svi imamo nekog kome se ne dopadamo bas 100%, jer i ne mozemo se svima dopasti, zato i biramo prijatelje :) Dalje ona gata .. kaze da mi vidi put. Naravno da vidi hahaaha, pa naravno da cu nekad negde otputovati, ne treba mi gatara da mi to kaze hahahhaa. Itd itd ...

Van mreže markoni87

« Odgovor #7 poslato: April 28, 2006, 07:23:17 posle podne »
evo sta mi pise za danas"

POSAO: Treba vam više discipline

ZDRAVLJE: Ne preskačite obroke

LJUBAV: Imate grižu savesti

:lol:  :lol:  :lol:  :lol: I sad,jel ovo istina? :roll:

Van mreže puppeter

• Middleweight Member
  • PUPPETERminator
    • Davorin Dinic
« Odgovor #8 poslato: April 29, 2006, 12:02:57 pre podne »
E jak si mi ti BB kad preskaces obroke...c,c,c,c  :)
davorindinic.com

Forumteatar

Van mreže markoni87

« Odgovor #9 poslato: April 29, 2006, 08:21:19 pre podne »
Citat: puppeter
E jak si mi ti BB kad preskaces obroke...c,c,c,c  :)

Da znas  :lol:

Van mreže lenjstina

• Član
  • *
« Odgovor #10 poslato: April 29, 2006, 05:28:52 posle podne »
Matematika je prosta!

6 000 000 000 ljudi na zemlji (otprilike) podeljeno na 12 zodijackih znakova, iznosi...(3 pisem, 2 pamtim...) cirka 500 000 000.

To znaci da pe'sto miliona ljudi u isto vreme treba da "otputuju u narednih 10 dana...", "imaju probleme u predelu stomaka...", "imaju partnera koji je u emotivnoj krizi..........."

cvrc!

idi begaj....

A ljudi koji slepo veruju u astrotralalajke, i kojima horoskop uvek "sve pogodi" su ljudi koji nesvesno ,zbog svoje slepe vere, iskrivljuju sopstvenu stvarnost kako bi je priblizili horoskopu i na taj nacin ga ucinili tacnim...

od tih 6 milijardi je 2 milijarde kineza, a kod njih je to malo drugacije od 12 znakova ... tako da ti se racun proporcionalno smanjuje  :D  :D

Van mreže puppeter

• Middleweight Member
  • PUPPETERminator
    • Davorin Dinic
« Odgovor #11 poslato: April 29, 2006, 08:16:33 posle podne »
Citat: lenjstina
Matematika je prosta!

cvrc!

idi begaj....

od tih 6 milijardi je 2 milijarde kineza, a kod njih je to malo drugacije od 12 znakova ... tako da ti se racun proporcionalno smanjuje  :D  :D

hehe Tacno!

I stand corrected!
davorindinic.com

Forumteatar

laracroft

• Gost
« Odgovor #12 poslato: Maj 01, 2006, 03:35:52 posle podne »
pogresno je oslanjati se na to,neki ljudi su opsednuti time.ali natalni nisu glupost....

tv i sve tamo je bullshit.e sad,racunica kolege je tacno ali koliki je procenat onih koji su rodjeni u isto vreme,u istom gradu i iste godine.zapravo prema podznaku vremenu i mestu se menja raspored planeta u takozvanim kucama razlicito.horoskopi i treba da daju opstu sliku,a sta cemo mi dalje to mi odredjujemo.

ja licno tome ne pridajem veci znacaj ali nije to sranje,ima  tu i geometrije i svega i svacega to se uci sa godinama ,a kod nas naravno kojekakvi ljudima uzimajju pare.

a kod gatare nikad nisam bila,jebes ti to ako ja kazem vernik sam pa trcim kod prve da gledam u pasulj,paganstina.a i uzimaju ppara i para nizasta

Van mreže H2SO4

• Super-heavyweight Member
  • sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #13 poslato: Maj 01, 2006, 08:36:01 posle podne »
pa jel radio neko od vas mozda kakvi horoskop kod astrologa?
 i oni likovi na tv-u progrnoziraju mushteriji iz natalnog horoskopa, znaci ukucaju podatke od mushterije i softver izbachi kartu i prognoziranje moze da pochne,sad dal je to ozbiljno ili ne prosudite sami,ja stvarno ne znam.
 znaci milion kombinacija: saturn ti je uso odje, neptun ti se zavuko malchice tamo, venera ti je prozujila ovuda itd. moshe ga tumachit kako mu se cefne. bas me zanima sta bi bilo kad bi izradio natalni horoskop kod 2 ili vise astrologa...
 isto gledam ima raznoraznih usluga pochevshi od kineskog horsoskopa,grchkog tarota i ne znam chega sve jos. ko ce im ga znat.
 zvijezde ko zvijede sigurno imaju nekakav uticaj na ljude.al isto mislim da priche tipa : "ako se jupiter mrdne u desno: marko ce da slupa kola u ponedeljak a zivadinka ce da se rigorozno ispovraca u ponedeljak ujutro" su obican bullshit.
matere mi matere,
kupicu ti dimije

laracroft

• Gost
« Odgovor #14 poslato: Maj 02, 2006, 07:57:54 pre podne »
pazi imas programe koji sve to ispisu i daju neko osnovno tumacenje,to je marketing potez za prodaju softvera;dzaba ti to kad ne znas da tumacis....recimo moja keva je ekonomista radi na berzi ali extra mnogo cita i vec 20godina iscitava to vezano za natalnu kartu,videla sma knjige svaka ima minimum 800strana puna neke fizike i geometrije,a knjiga ima na tonne malo na nemackom,malo na engleskom i dve na srpskom posto kod nas nmas kvalitetnih naucnika na polju astrofizike,ali naravno to je hobi....medjutim tu se cita i psihologija itd.naravno pre 20godinsa nije bilo toliko kompjutera pogotovo ne u srbiji i sve s morao rucnoda crtas,njoj je to i danas ostao hobi,ali ne radi svakom i ne govori sve svakom ,al jebga nije nijednom omasila,naravno nikad nije uzela pare za to iako su joj predlagali sa posla  u nemackoj da ovtovri tako nesto ma daj pazi ona kaze da ima ljudi koji to mnogo boljerade...tako da ima svga i svacega...

kineski,grcki tarot nikad cula ali to je najrasprostranjenije jer se tarto brzo uci,samo tumacis crteze na kartama