mnogo jaca varijanta muskarca i ono o cemu sam pricao...za sve one koje "ne" gotive metro,koje ustvari nece sebi da priznaju da grese...
Johny Dep nije metro on je jednostavno udaren mokrom carapom , zbog cega je i delom dobar glumac ... sad malo ste vi pomesali loncice sta je metro a sta je neko ko jednostavno vodi racuna o sebi ... ovo prvo je preterivanje , metro muskarci se skroz depiliraju ko zene , mackaju se kremama, stavljaju cak i sminku , puder, neki lakiraju i sredjuju nokte kod pedikira manikira bukvalno se ponasaju kao zene i zalaze u tu neku drugu krajnost... a to sto je neko redovno podsisan i obrijan uredan, to ga ne cini metroseksualcem ...
I naravno ako si mislio da ako oblacis odecu zenskih boja kao sto je roze , nemoj misliti da ce sve zene obrnutom psihologijom da pomisle da si ti macho, muskarcina ili sta vec zajebo si se... ima devojaka koje pored izgleda imaju i mozak za divno cudo Cak sta vise ja vise poznajem zena kojima je to odvratno, a ove kojima nije i koje vole taj fazon su uglavnom ljanke sa po grama mozga...
moja greska nije metro,samo izuva kako dobro izgleda...zemljace nisi procitao temu,napisao sam da nosim roze jer se dobro osecam u tome,naravno ne nosim svaki dan...uopste nisi u pravu za ovo da su devojke kojima se to svidja seljanke,ali uopste...
mnogo jaca varijanta muskarca i ono o cemu sam pricao...za sve one koje "ne" gotive metro,koje ustvari nece sebi da priznaju da grese...
koja muskarcina...
ne ovaj dlakavi bugarin je muskarcina...
roze majce su za peskovane!!!
Eto vam, pa opet nosite roze majice...MUSKARCINE
PS. Roze majica je jos bolja ako ima sljokice na sebi
Zna se sta je sredjeni muskarac...obrijan, osisan, ispeglan, obucen sto jednostavnije a opet sa stilom (roze majica tu ne spada:D), neki dobar parfem...i ti je to:) + lepo i razvijeno telo
greska,sljokice bolje stoje na ljubicastoj...
sto jednostavnije,jel to znaci da navucem uniformu koju svi muskarci furaju kako dune neki novi modni vetar,npr suskavac i air max,strasnoooooooooooooo....sta bi rekli kad bi spomenuo ogrlice i narukvice,nemate pojma kako to dobro stoji...
STA JE SMEKERI U FAZONU STE AJ SVI DA MU KAZEMO,SAMO BEZ NERVOZE TO STO SAM UDARIO TAMO GDE VAS NAJVISE BOLI NE ZNACI DA VAM MISLIM NESTO LOSE...NEMOJ DA VAS BOLI STO JE JOS JEDAN SMEKER DOSAO NA FORUM...