Da li imate problema sa simetrijom tela? Nijedan covek nije apsolutno simetrican sto mene izludjuje, tacnije, mnogo mi smeta.
Na primer kada radim veslanje bucicom u pretklonu i kada radim DESNOM rukom sve je super, savrseno, pogadja mi ekstra a kada radim LEVOM potpuno druga prica, kao da radim neku desetu vezbu, nikako da se namestim lepo, lose mi pogadja, nemam snage itd.
Slican problem imam i kada radim iskorak... kada radim levu nogu samo sto se ne stropostam na pod jer gubim ravnotezu... sa desnom je mnogo bolje...
Da li je moguce da poslije 10 godina koliko ides u teretanu(kao sto si napisao u jednom tvom postu) nisi savladao svu tu tehniku.
Vjerujem zato sto si rekreativac i ne unosis dovoljnu kolicinu proteina, ugljikohidrata itd. Deset godina bi sasvim trebalo biti i vise nego dovoljno cak i rekreativcu da stvori neku misicnu masu i da nema takvih problema kao sto i ti imas.
Kada razmislim sa druge strane mozda i nemas takvu misicnu masu kao sto si nam predocio u jednom drugom postu. Stvarno, malo mi je cudno 10 godina ides u teretanu a jos uvijek imas takvih problema.
Vidis meni je lijeva nadlaktica prije pocetka bavljenja BB bila skoro 2 cm manja nego desna i lijevi biceps mi ima sasvim drugi oblik nego desni a sada je razlika u obimu samo 4 milimetra.
Ja sam uvijek imao snage na treningu (jebiga mislim da je tome malo doprinela dobra ishrana sa velikom kolicinom proteina a ugljikohidrate necu ni da spominjem).
Ako si rekreativac i ako ti ne treba snaga na treningu onda nemoj dobro jesti a ako hoces da imas snage onda moras jesti najmanje kao rekreativac 250-300 g proteina i oko recimo za tebe kao rekreativca 500 g ugljikohidrata.
Kada pocnes tako jesti javi mi rezultate.
I da jos nesto, nemoj trenirati vise od 3 puta sedmicno u teretani sa tegovima. Sa takvim unosom ugljikohidrata i proteina kakav imas sada neces imati snage na treningu.
Ne moj ovo shvatiti kao neka provokacija i omalovazavanje prema tebi, samo hocu da ti pomognem i hocu da ti dam malo realniju sliku o BB.