a sto fali praskovima ako ih neko moze da prisuti u toj meri??
ja pijem nekada i 200 gr...ne razumem ovakve kometnare
Pa evo i ovde mogu da kazem da ne reaguju svi isto na whey . Ja sam posao od sebe,( mozda nije dobro ali eto razgovaramo pa cemo valjda doci do necega i nekog zakljucka ) ja ne mogu toliko da ih popijem u toku dana ,nema sanse ,e sad ako neko moze nema problem neka gazi . Samo sam hteo da ukazem sta bi moglo da bude problem .Najvise potrebe imam posle treninga za proteinima i po neki put u toku dana . Uglavnom sve sto mi treba uzimam iz hrane ( a jedem dosta dobro 6-7 obroka dnevno uglavnom "cistih " ) . E zasto je to kod mene tako ja ne znam . Uglavnom znam sta mi prija a sta ne , pa tako i radim .
Najveci razlog zasto sam to rekao je kada sam pocinjao nisam imao pojma usvajao sam neke planove za suplemente i hranu koji su vec postojali i koristio sve zato sto sam tako video . A nije mi bas sve prijalo , evo gledam klince u teretani ubijaju se od dekstroze samo sto su tako culi , a ne prija im jer mi stalno pricaju da im je muka kad uzmu . Uzimaju 70-80 gr, jer su negde videli da tako treba i da kreatin najbolje radi kad ide sa dekstrozom . Recimo odradim brutalan trening spalim mozda 1000-1500 kalorija popijem 20 gr dekstroze i nije mi dobro sat vremena , koliko mi je muka . A neko voli da kaze pa ako ti je muka znaci da nisi odradio dobar trening . Glupost . Neko popije 50 gr i nista . Na kraju sam provalio recimo da me kreatin ne radi uopste itd . itd.
Eto malo duzi post , ali valjda ce da koristi nekom .