Sta ti je ljudska priroda. Stvarno po nekada ne mogu da shvatim mentalitet ljudi. Neki ljudi ce vise da veruju prodavcu iz prodavnice suplemenata nego recimo profesionalcu sa ovog foruma. Ortak mi ne veruje kada mu kazem kako veterinar mog psa radi nesto, nego ode u prodavnicu za kucne ljubimce, onda uzme da se druzi sa prodavcem, koji, naravno, "sve zna", koji mu kaze kako moj veterinar to ne radi dobro i naravno, ovaj mu poveruje. Ne mogu da shvatim ljude koji u koju god specijalisticku radnju da udju, sprijatelje sa PRODAVCEM (naglasavam da je on PRODAVAC a ne profesionalac toga cega je radnja specijalizovana) i onda "upijaju" sve o cemu ih ovaj "uci".
Kada god, ali bukvalno KADA GOD sam usao u AMG SPORT radnju u Cumicevom naisao sam na cas bodi bildinga. Tako recimo danas odem da kupim nesto, naravno prodavac se najstrasnije uziveo, prica nekom liku kako da vezba. Pri tome ga ZABOLE QRAC sto ja cekam PET MINUTA i sto sam ja musterija koja je dosla da nesto KUPI i OSTAVI PARE. Valjda misli kako je i meni neverovatno vazno da cujem to sto on prica. Znaci, kakav nevidjeni bezobrazluk!!! Pri tome, na coveku se ne vidi da je ikada usao u teretenu. Da ne gresim dusu, mozda je on neki bivsi sampion ali opet... on drzi predavanja i kad' ga pitas i kad' ga ne pitas... Prosli put je isto to radio jedan stariji lik, izgledom jos smesniji a inace obojica kada ih pitas za neki suplement obavezno kazu: "MENI je ovaj bolji" i izvade neki drugi... naglasavam ovo MENI jer oni pricaju kao da oni to piju redovno, svo vreme pricaju u tom kontekstu, kao da recimo proteine piju za dorucak, rucak i veceru... Ja naravno, fin decko kakav jesam, cutim i trpim ali imam i ja granicu... na srecu pa se neki lik ubacio pre mene koji je takodje cekao, nesto je rekao, pa sam ja tu pauzu u predavanju iskoristio da kupim ono zbog cega sam dosao i da pobegnem.
Mislim, ja razumem ljubaznost, i ja volim kada prodavci nisu drkosi ali ovo ide u potpuno drugu krajnost... oni drze predavanja, ostali sa nevidjenim zadovoljstvom slusaju i upijaju a ljudi koji su dosli da kupe nesto cekaju kao idioti i slusaju gluposti koje prodavac prica...
U krajnjem slucaju to je neprofesionalno....