probaj ketonic diet...4weeks
Dobar prijedlog.
25mg efa,200mg coffa,250mg aspi ujutru na prazan stomak pa na kardio,i tako isto posle popodnevnog treninga.
Ne vidim razloga zbog cega mu treba toliko aspirina, ne rijetko se aspirin i izbacuje iz ove kombine, na ovih 25effa + 250 coffa, Bayerovih puferovanih 100mg aspirina je dovoljno.
I naravno ova druga doza se uzima PRIJE treninga, predpostavljam da si pogrijesio u kucanju, ali da ne ostane ovako.
razmisljam dal da uzmem turanabol i winstrol,valja li ta kombinacija
Mislis vjerovatno na orale i opet bez testa kao baze. Ne valja. A i ne znam u kom dijelu ce ti ova kombinacija pomoci da skines salo sa stomaka.
Koliko ja znam dijeta i trening skidaju salo a ne steroidi, oni se u fazama skidanja koriste da bi se ocuvala misicna masa, e sad sto bi mnogi da izgradjuju misice i da budu na restriktivnim dijetama u kojima rade "definiciju" to je druga prica, i problem tih "majstora".
BTW.. Ako steroide neces da uzimas intramuskularno onda batali razmiljanje o njima.
sad sam na 93 i prilicno sam se izdefinisao al meni je to lose
Obicno tokom dijete svi u nekom trenutku izgledamo ne bas idealno, to je neki od gurua prokomentarisao kao kad nakon velikog nevremena se pojavi duga, tj. u jednom trenutku sve pocinje da izgleda mnogo bolje, samo treba izdrzati, naravno pod uslovom da je dijeta na mjestu.
Zdravo bio Deki bilderu!