MAČKE VOLE GREBATISkinula se najljepša UFC-ova tigrica
Velika je čast slikati se za Playboy. No, gaćice su pale tek nakon što su se s time složili moji roditelji', ispričala je zanosna Rachelle Leah, koja će 25. listopada posljednji puta u ring.
Rachelle Leah, prelijepa 24-godišnja kalifornijska manekenka rođena u San Carlosu, 25. listopada će posljednji puta prošetati ringom. Dogodit će se to u Chicagu na turniru UFC 90.
Jedna od najatraktivnijih oktagonskih djevojaka u posljednje se vrijeme posvetila glumačkom poslu te je nedavno dovršila snimanje horrora The Bleeding, u kojem nastupa s legendarnim negdašnjim engleskim nogometašem Vinniejem Jonesom!
Rachelle će također osvanuti i na naslovnici Playboya u broju od studenog, što je opisala kao najveći izazov u karijeri: "Slikati se za Playboy bila je velika čast. Učinila sam to tek nakon što su mi roditelji dali blagoslov. Budući da je riječ o najvećem svjetskom magazinu, vrlo sam uzbuđena, no meni se čini da su fotografije ispale sjajno, da izgledam otmjeno i elegantno".
Sudeći prema promotivnim fotografijama, Rachelle nema zašto brinuti, a slike će se zasigurno dopasti i aktualnom prvaku u srednjoj kategoriji Andersonu Silvi.
"Pauk je moj najdraži borac. Radila sam s puno ljudi, ali on mi je uvijek nekako bio najdraži. Obožavam ga gledati, a u međuvremenu smo postali i vrlo dobri prijatelji", ispričala je zanosna Rachelle.
Izvor:
www.net.hr