Ali ima i momaka koji u teretanu odlaze rekreativno, pa su stavili slike. No, naravno, nista se ne mora. Ja sam se vise zezala kad sam na pocetku napisala "evo ja cu prva da probijem led"
Vise je razloga sto sam se odlucila da postavim slike, a ne samo da znate sa kim pricate. Ja nisam pro, i pitanje je hocu li ikada biti, jer da bi se bilo pro onda moras ovom sportu da se posvetis 24/7 i to 101%, sto si ja sad ne mogu priustiti ni pod razno. Idealno bi bilo kad bih i ja mogla ustati ujutru recimo u 6, 7 odraditi kardio na prazan stomak, odmor, pa trening, nakon toga jos jedan kardio ... Maltene, kao da si na poslu 24 sata dnevno
I naravno, da neko drugi radi a ja trosim pare na sport hahahhaaha. No, da ne gnjavim sad sa tim.
Dakle, bez obzira sto nisam pro, i sto se ovim mogu baviti tek kad pozavrsavam neke druge obaveze koje mi oduzimaju ogromni dio dana (ali, od kojih zivim), kad sve saberem i oduzmem, rezultati koje sam pokazala su i vise nego odlicni. I sto da to ne pokazem?
I, naravno, jos jedna vrlo bitna stvar meni: moci cu da cujem/procitam komentare drugih ljudi, da vidim da li sam mozda preterala u necem, na cemu jos mozda treba da radim, neko ce mi mozda poslati konkretan savet ... jer jedno je pricati onako uopsteno, a posve druga prica kad osobu koju savetujes i vidis, barem na slici