Iz nekih kontakata koje imam cini mi se da mnogi posezu upravo za naprednim ciklusima a da pod 1. nijesu uopste na tom nivou i pod 2. da nijesu u svemu ostalom potrebnom na odgovarajucem nivou (trening, prehrana, ambicije) - a koliko ja znam od solo steroida tesko da ce se bas toliko nabildovati...
E sad, cak sam se i razmisljao da li uopste da postavim neke ovakve stvari - na ovom forumu su velika vecina ljudi rekreativci, i iako zele da koriste ove ljekove, skromni ciljevi koje imaju - su ostvarivi sa zategnutom prehranom, postenim treningom, saplementacijom i evntualno malim dozama ljekova.
Zato sam i naglasio da je Milosev ciklus onaj koji on predlaze za IFBB MR.O takmicara! Ovaj gore momak je Top Kanadski amater i ovo je ciklus za neki taj nivo - A ne za Mogren beach...
Ipak i pored svega i dalje cu priredjivati neke hardcore materijale, ipak vjerujem da je i ta prica zanimljiva a da ce nase kolege - tj vecina njih koji nijesu TOP takmicari to uzeti informativno, a ne odmah probati na sebi neku naprednu varijantu koja ukljucuje 10 supstanci u periodu od 16 nedjelja, ako im za ostvarenje njihovih ciljeva ne treba vise od 2-3-4...