ja sam iz bg ali sam rodjena u frankfurt/main i zivim tamo vamo,cale i burazer su ovde u bg a keva i baka u nemackoj;naravno svi smo Srbi:)
ja sam dosta putovala i jos nisam nasla mesto gde bih zivela i radila;mozda bahami ili italija posto mrzim zimu ;a velika zelja mi je Japan i Singapur da obidjem ozirom da tu kulturu i sve vezano za Daleki IStok obozavam.pozzzz
pazi ovako , po onome sto sam video i naucio kroz moje putovanje po svijetu i mislim da bih se svugdje mogao snaci i zivjeti (pogotovo ako bi moja partnerica bila iz te zemlje)ja trenutno imam jaku unutarnju potrebu da se probam snaci u usa i kanadi, moja sestra zivi u kanadi a citav sijaset prijatelja u usa, kod mene je to uvijek nakako dolazilo iz mene, nekakva potreba za mijenjenjem tapeta ili nesto tako slicno , do sada sam zivio u austriji , holandiji , belgiji , i sada u njemackoj.svugdje sam relativno brzo stekao prijatelje i to ti onda nekako olaksa ostanak, ali mene sve nekako vuce uvijek negdje drugdje
japan je nesto gdje sam i ja sam trebao malo vremena da se snadem (ne govore niti jedan drugi jezik?), kina je malo "laksa", tajland je izvrstan za zivjeti , ljudi su cool i puste te da radis sta ti srce zeli, ali od svega mi se najvise dopao tai pei , tajvan je zemlja snova za mene, jako su tehnicki potkovani i zemlja ima neki "zdravi "balans izmedu tradicije i novoga
moj san je jednog dana kada budem zreo za penziju otok santorin u grckoj(tamo su bogovi kod kuce)nesto neopisivo lepo
pozdrav