Novembar 15, 2024, 02:02:45 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.355 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Pomoc oko ishrane, nemoguce/moguce?!  (Pročitano 10126 puta)

Van mreže duh

• Cruiserweight Member
Odg: Pomoc oko ishrane, nemoguce/moguce?!
« Odgovor #15 poslato: Oktobar 12, 2008, 08:27:29 posle podne »
u leto je mnogo vruce za gym, u jesen trcanje i kad je kisa ihladno gym, zbog svezijeg vazduha i srca.
You will just be more stronger, faster and harder than before.

Van mreže R.Igor86

• Middleweight Member
  • U PEĆ!!! U PEĆ!!!
« Odgovor #16 poslato: Oktobar 12, 2008, 11:28:48 posle podne »
Nevazno je doba godine...to je samo na psihickoj  osnovi...ti ako hoces masu odradices je i u sred leta...
Dead Body Disposal
For those that don't know what to do after ya foes are killed
Shit could get messy when the blood flow spills
You never know when you might need to know skills
In body disposal it's no frills...

Van mreže Fat Abbott

• Bantamweight Member
« Odgovor #17 poslato: Oktobar 13, 2008, 10:33:28 pre podne »
Citat
u leto je mnogo vruce za gym, u jesen trcanje i kad je kisa ihladno gym, zbog svezijeg vazduha i srca.

I gledaj da ti je astroloski znak u konjukciji sa Venerom, a podznak u trecoj kuci da ne bi bio u koliziji sa Uranom. Tek tada se uputi u teretanu, ali tegovi i sprave moraju biti u skladu sa feng-shuijem, inace bezi glavom bez obzira iz teretana koje ne zadovoljavaju te standarde.

Van mreže Vexxx

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #18 poslato: Oktobar 13, 2008, 02:26:04 posle podne »
Citat

I gledaj da ti je astroloski znak u konjukciji sa Venerom, a podznak u trecoj kuci da ne bi bio u koliziji sa Uranom. Tek tada se uputi u teretanu, ali tegovi i sprave moraju biti u skladu sa feng-shuijem, inace bezi glavom bez obzira iz teretana koje ne zadovoljavaju te standarde.

ahahaaha... xD

Van mreže duh

• Cruiserweight Member
« Odgovor #19 poslato: Oktobar 13, 2008, 07:55:05 posle podne »
Citat

sprdaj se koliko hoces ali ti je tako.

Van mreže Pirat

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #20 poslato: Oktobar 13, 2008, 08:10:06 posle podne »
Nevazno je doba godine...to je samo na psihickoj  osnovi...ti ako hoces masu odradices je i u sred leta...
pa dobro ti onda opichi masu preko leta i zderi tad po onim vrutjinama i idi masan na plazu boli te k...c .... a zimi naravno kada se sprema "malo teza" hrana i dodju praznici  opali po kardiu i dijeti...
Fatt abbott
 ma nek pita vidovitog Milana za te informacije...

Van mreže R.Igor86

• Middleweight Member
  • U PEĆ!!! U PEĆ!!!
« Odgovor #21 poslato: Oktobar 14, 2008, 12:19:31 pre podne »
pa dobro ti onda opichi masu preko leta i zderi tad po onim vrutjinama i idi masan na plazu boli te k...c .... a zimi naravno kada se sprema "malo teza" hrana i dodju praznici  opali po kardiu i dijeti...

hahah...pa jbt to se zove samodisciplina...pa ako radim definiciju boli me za masnu hranu preko zime...a i da zderao sam leti po 8x na dan i to sve tesku hranu pa sta?da neces mozda da kazes da je nemoguce,jer ako ne jedes na silu uvek ces izgledati kao k...c...
Dead Body Disposal

Van mreže Pirat

« Odgovor #22 poslato: Oktobar 14, 2008, 12:43:32 pre podne »

hahah...pa jbt to se zove samodisciplina...pa ako radim definiciju boli me za masnu hranu preko zime...a i da zderao sam leti po 8x na dan i to sve tesku hranu pa sta?da neces mozda da kazes da je nemoguce,jer ako ne jedes na silu uvek ces izgledati kao k...c...
to se zove glupost osim ako nisi takmicar... ima jos razloga zasto ljudi tako rade al nema veze...mrzi me da nabrajam sad... uostalom ne mora svako da bude hardcore vezbac ili da izlazi na scenu pa da tempira formu za odredjen period- leti defka zimi masa- zbog mnogo razloga medju kojima je i hrana koja se moze nabaviti u datim periodima...

Van mreže R.Igor86

• Middleweight Member
  • U PEĆ!!! U PEĆ!!!
« Odgovor #23 poslato: Oktobar 14, 2008, 02:28:54 pre podne »
pa koja hrana?piletine,junetine,krompira,pirinca nema leti?nista te ne razumem...prvo mi nije jasno sta ti znaci masa a sta definicija....sve se svodi na povecavanje i smanjivanje UH i povecanje kardio treninga...bilo to leto ili zima isto je...pitanje je sta zelis u datom trenutku...
Dead Body Disposal

Van mreže duh

• Cruiserweight Member
« Odgovor #24 poslato: Oktobar 14, 2008, 10:13:49 pre podne »
jbg ti  si ipak prejak za nas sve. :D ;D

Van mreže Pirat

« Odgovor #25 poslato: Oktobar 14, 2008, 10:16:12 pre podne »
Igore,
naravno da toga ima leti, ali leti ti i dolaze raznorazne salate -zimi to nemas... drugo zasto bi zimi radio kardio u zagusenim prostorijama teretane? zasto zimi kada dodju praznici i veselja - svako ali asvako od nas nagura 5 kg viska, ati bi tad varirao u.h recimo....postujem ja ako neko preko cele godine drzi dijetu, sve je to na mestu ali terba i pametno planirati celu tu pricu...ja kad sam na masi naravno da sebi mogu da dam visse oduska sa hranom i kalorijama- pa zar mi nije ogicno da to uradim zimi kad tad i ovako i onako cu na trpezi imati jachu kaloricniju hranu drugo ako ti mozes sebi , samo sebi i zivis sam(pretpostavljam) da preko cele godine prisutis piletinu i curetinu konstanto onda svaka cast, takodje vec sam ti jednom rekao ja ne verujem da ce se ovaj decko spremati za neko takmicenje i imislim da je za pocetak svakom e poterban neki period prilagodjavanja u teretani - neka on jede pravilno ali nikako da izbacuje kardio !!!! to ce ga sjebati odma...lepo sam ga tamo u prvim postovima savetovao i tako bih ja radio da tek ulazim u teretanu i tako sam i radio...
ne moze pocetnik da odma radi masi , jednostavno ne moze iz prostog razloga sto mu treba vremen da postigne neki index snage i kondicije da mi mogao izdrzati trening...a ishranu ce on sam pojacavati kako vreme prolazi jer ce mu i telo traziti visse kako bude napredovao...i koliko se bude trosio i bio u mogutjnosti da sagori kalorije , vas dvojica ti ti fat abbot sad trazite od nekog ko ima los bf , stomak i malo misica da unoi dosta kalorija i da zapne sa jakim treninzima, pa jbt em sto ce samo jos dase usvinji em sto ce najvervatnije da se povredi... razumi lako je nekome ko ima odredjenu misicnu masu da prelazi sa definicije na masu itd... za njega je to na pocetku totalno nebitno...
nego da se vratimo na leto zimu, - leti ja licno ne mogu da se prezderavam i leti je logicno da cu visse vremena provoditi napolju i da cu se vise trositi i da cu kardio raditi kako plivanje kako bicikl kako trcanje na adi basket odbojka, sigurno leti necu se zabiti u teretanu i raditi masu(smanjicu u svakom slucaju rad sa tegovima na 3 put nedeljno)
ja kapiram tebe, sve je to ok - bez muke nema nauke i ja se slazem , ali treba brate i razmisljati malo - osim ako nisi takmicar i ako se spremas za nesto i ako si na kuri .. onda je druga prica i onda ako padaju bombe ne sme nista da ti remeti disciplinu...

Van mreže Vladar

• Admin
    • https://www.proteini.si/me/
« Odgovor #26 poslato: Oktobar 14, 2008, 12:46:48 posle podne »
Sa Igorom se u nekim drugim stvarima necu sloziti, ali ovdje je njegova prica logicnija.

Ili jesi bodybuilder ili nijesi bodybuilder - to sto se neki od nas takmice, neki ne i nema toliko veze.

E sad, ako je neko tu da ima tijelo za 20 dana plaze - njegov izbor, i nemam problema sa tim, vjerovatno su takvih vecina. Ali to nijesu bodybuilderi.

Ovo oko zime i ljeta je tipicna prica ovih sto hoce da izgledaju dobro na plazi - prica o tome sta se sprema kuci kod majke nema mnogo veze sa BB, onaj ko zeli da se bavi BB i da napreduje mora da sam sprema hranu. Ne zivimo u srednjem vijeku i SVE potrebne namirnice su dostupne u bilo kojem dobu godine.

Nego jednu drugu stvar bih apostrofirao oko ovoga sezonskog nabacivanja i drzanja pola godine "mase" - imate li ideju koliko cete za taj period - "mamine kuhinje", nabaciti procenata nepotrebnog BF? I koliko ce vam muke trebati da to kasnije skinete? Da ne pricamo o tome koliko ce uz to salo, kada odlucite da ga se rijesite, poci i tih misica koje ste slagali na tako izdasnoj zimskoj kuhinji!?

Da, da sad ce neko da kaze ja cu da uzmem saplemente i ocuvacu misice, da mozda i to moze - ali uz MASIVNE doze saplemenata i po mogucnosti malo kvalitetne hemije... E sad to je problem, rijetko ko ce to da plati... Svi oni ce da ostanu na 1,5 mjericI wheya nakon treninga i naravno da upru u kardio i treninge - i sta ce da dobiju? Skinuce nesto sala, izgubiti nesto misica i tako se vrte godinama oko istoga...

Ne vidim tu smisla, necu nikoga nazvati glupim, ali ne vidim ni razloga zasto bih cijelu ovu gore kategoriju ljudi koji se tokom cijele godine trude da ostvare neki napredak nazivati glupima zato sto rade na sebi, ili im u prvom planu nije izgled za Tanga beach.

Za razliku od ovog dijela, slozicu se sa Piratom da je neki oblik kardio aktivnosti za svakoga tokom cijele godine prigodan - to u fazama pojacanog kalorijskog unosa ne treba da bude ekstremno, ali 2-3 lagana ne previse duga kardio treninga tokom nedjelje mogu samo da budu korisna, da ocuvaju kardio-vaskularnu kondiciju, da sprijece nagomilavanje masnog tkiva, da odrze covjeka u formi i boljem zdravlju...

BTW, BROTHERS > > > > BODYBUILDING: PUSSIES NEED NOT APPLY!!!
PRVI CRNOGORSKI WEBSHOP ZA PRODAJU DIJETETSKIH SUPLEMENATA I OPREME ZA BODYBUILDING:
www.proteini.me

Van mreže Fat Abbott

• Bantamweight Member
« Odgovor #27 poslato: Oktobar 14, 2008, 01:39:21 posle podne »
Citat
vas dvojica ti ti fat abbot sad trazite od nekog ko ima los bf , stomak i malo misica da unoi dosta kalorija i da zapne sa jakim treninzima

Ja to nigde nisam rekao, pogotovo ovo za kalorije, samo sam zeleo da u dve-tri recenice kazem ovo sto jeVladar iscrpno objasnio.

Citat
Ili jesi bodybuilder ili nijesi bodybuilder - to sto se neki od nas takmice, neki ne i nema toliko veze.

Citat
Ovo oko zime i ljeta je tipicna prica ovih sto hoce da izgledaju dobro na plazi - prica o tome sta se sprema kuci kod majke nema mnogo veze sa BB, onaj ko zeli da se bavi BB i da napreduje mora da sam sprema hranu. Ne zivimo u srednjem vijeku i SVE potrebne namirnice su dostupne u bilo kojem dobu godine.

Ovo je sustina onoga sto sam hteo da kazem, a ako hoces moze ovde da se primeni i ona veeelika narodna mudrost: "Rdjavom ***** svaka dlaka smeta." Tako da je sve stvar volje i motivacije, a naravno zavisi i od krajnjih ciljeva vezbaca, ali jednostavno nema logike u razmisljanju: "Ma tek sam poceo, ima vremena da nesto napravim od sebe." Sto odlucnije i brze krenemo ka cilju, pre cemo tamo i stici. Ne od ponedeljka, od prvog u mesecu, ili od proleca, vec sada, odmah.

A za ostatak Vladarovog posta mogu samo da kazem - pametno i racionalno razmisljanje (na zalost i veoma retko).

Van mreže duh

• Cruiserweight Member
« Odgovor #28 poslato: Oktobar 14, 2008, 01:58:04 posle podne »
povremeni kardio valja za psihu..........

Van mreže Pirat

« Odgovor #29 poslato: Oktobar 14, 2008, 02:07:44 posle podne »
DOBRO, DOBRO ODLICNO FATT ABBOOT, iGORE ,  i ostali  ... DECKO(onaj ko je postavio temu) , CUO SI STA TREBA , ZAPNI PUNOM PAROM KIDAJ TEZINE I RAZVALI SE OD HRANE , MOJNE SLUCAJNO DA SI RADIO KARDIO , KOJI CE TI TO KURAC JER DEFINICIJA I ZADRVALJE SRCA JE ZA PICKE, GO MAN HARDCORE FOR LIFE- ZNACI MESO ZNACI KROMPIR...