Sa opremom cucanj sa 150 na 220?! Nije da sam Neverni Toma ali bas me interesuje kako to? Mozda sa troslojnim Denim odelima, inace sa 1-Ply polisterom nema teorije da toliko skocis samo na osnovu odela. A troslojna odela su dozvoljena samo u unlimited federacijama, poput WPO federacije... Mada kod nas ni ne postoji neka od unlimited federacija sa troslojnim odelima, pa ces morati da se takmicis u IPF federaciji. Sam Andy Bolton (svetski rekorder u Cucnju i Deadliftu) kaze da ne moze da izvuce vise od 100 kg sa troslojnim INZER Leviathan denim odelom a kamoli da pricamo o 70kg sa jednoslojnim poliesterom. Mozda mozes i do 50-60 da izvuces vise ali samo ako ti cucanj ide preko 300. Taj neko ko ti je to rekao verovatno te je pogresno uputio. Izvini malo na direktnosti ali imam osecaj da mogu da ti kazem, jer iako se PL-om takmicarski bavim godinu dana postoji tu decenija ranijeg predanog treninga u bodibildingu, a i zavrsene skole mi daju pravo da dajem savete. Vidim da znas dosta i da se trudis i samo napred, ali opet kazem obzirom da si malo mladji ipak kao neko stariji i sa iskustvom ti sve ovo govorim.