uvek..bez nje bih do sada verovatno umrostavis 15 belanaca..kresneh na 9min..opla.....udri rodjo
a jel i ovo iz mikrotalasne...
Eto pošto sam uvijek kratak s vremenom u grilanju, podgrijavanju, itd itd...načuo sam da Mikrovalna i nije loša toliko, mislim što se tilče funkcionalnosti ali nazalost što se tiče zdravlja nije dobra, pa ako možete se izjasnit. Hvala
e jebem ti takav rucak...bljak...tako pises na forumu,a ovamo udri po jagnjetini
Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A Septembar 11, 2008, 03:09:30 posle podneEto pošto sam uvijek kratak s vremenom u grilanju, podgrijavanju, itd itd...načuo sam da Mikrovalna i nije loša toliko, mislim što se tilče funkcionalnosti ali nazalost što se tiče zdravlja nije dobra, pa ako možete se izjasnit. Hvalaza podgrejavanje extra, za kuvanje dobra,a za grilanje tesko (pokusavao vise puta ,al nije to to) ,a da li je zdravo...pa ni manje ni vise nego sve ostalo, kao sto vidis dosta nas je koristi i jos smo zivi
Citat: Ted Arcidi Septembar 11, 2008, 09:14:14 posle podneCitat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A Septembar 11, 2008, 03:09:30 posle podneEto pošto sam uvijek kratak s vremenom u grilanju, podgrijavanju, itd itd...načuo sam da Mikrovalna i nije loša toliko, mislim što se tilče funkcionalnosti ali nazalost što se tiče zdravlja nije dobra, pa ako možete se izjasnit. Hvalaza podgrejavanje extra, za kuvanje dobra,a za grilanje tesko (pokusavao vise puta ,al nije to to) ,a da li je zdravo...pa ni manje ni vise nego sve ostalo, kao sto vidis dosta nas je koristi i jos smo ziviA za odledit? Ima funkcija defrost, a mene to mami i priprema jaja kao pedja...