voli zivotni stil koji bodybuilding nosi sa sobom i ne brine previse sta drugi ljudi misle, ukljucujuci i sudije onda zasto da ne
malo starije ali nisam video na vreme.
Pedja,smtaram da ovde poptuno nisi u pravu....
ZIVOTNI STIL je jedno,a takmicarski BODY BULIDING DRUGO...
nemoze niko da kaze...ili ako kaze onda JA CU U LICE DA MU KAZEM DA JE LAZOV I LICEMER ako se i jednom u zivotu takmicio,a sudija ga ostetile da kaze da ga boli ona stvar...TAJ JE LAZOV..
jedan od mojih najvecih drugara..aATILA MADAI..momak kojeg je stvarno boleo penis za takmicenje,a izgledao je tako dobro da bi pojeo svakog naseg teskasa,odlucio se 2003 da se takmici nakon mozda 10 godina bavljenja sa bb..
znaci..momak je BIO ZVER...imao je nesrecu da je naleteo na pokojnog denisa malog gde je otvoreno i priznao naravno da je denis bio bolji od njega...sto i jste..
ali..ali...posto je atlia tada bio izasao prvi put,naravno,sudije su imale svoje puelnove pa je tako ispred njega bio covek koji je bio laski za 20kg!!!!!!
niej ni bitno...
od tada...momak kojeg je bolio penis za takmicenje i sve, apogtovo jel je finansjcjski bio extra situiran je rekao..NIKADA VISE..i nastavio da zivi kao bb kao sto i zivi danas i izlgeda vise nego extra...
JER SU GA POVREDILI..
dakle..ovo je samo jedan primer i povredjeni ego na nekom takmicenju opravdan ili ne oprvdan nema nikakve veze sa zivotnim stilom..
a po meni je budal i najveci obicni lazov onaj koji kaze da ga bas briga a u sebe trpa gomiloe i gomile novca a kao nece da se takmici.
pa naravno da nece jer ZNA DA NECE DOBRO DA PRODJE NA TAKMICENJU pa ide linijom manjeg otpora i kaze..MA NECU DA SE TAKMICIM-dobro mi je i ovako,a sa druge strane u guzicu tpa hiljade i hidalje eu samo da bi bio bolji i imao sansu da uradi nesto na nekom od takmicenja..bilo kada..bar i u najlosjioj konkurenicji.
dakle..poptuno nisi u pravu kada kaze to na ovaj nacin i stojim iza toga u sve i jednom elemtnu,a necu da dalje razlazem jos ivse cinjenica i razloga...
voleti ovaj sport je jedno.....a takmicti se u njemu je drugo.....
i za kraj...ona ko kaze da voli CEO TAKMICARSKI PROCES..onda je MAZOHISTA,BUDALA ILI OBICAN LAZOV....TJ TVRDIM SA 100% DA JE OVO TRECE..
jednom je lepo i flex to rekao...
da treba svakog da je sramota ko sa toliko licemernosti prica o takmicarskom bb-u kao o necemu lepom!!!..jer neznam sta ima lepo u tome cele godine biti na hemiji,uzmati insulin,gh,stalno se znojiti,rasti,pa skidati kg-JA OVO RADIM ZBOG NOVCA I ZBOG NICEGA DRUGOG..
svka mu cast na ovome...jedino je on iskreno rekao....
a i meni jednom covek koga mnogo cenim je rekao..pedja...kada se zapitas sta radis u gacama ispred 500-600-1000 ljudi-onda je vreme da se povuces bez obzira koliko dobro izlgedao....nisam ga poslusao...nije mi zao..samo kazem kako stvari stoje.
jos jednom ponavljam..ONAJ KO KAZE DA VOLI TAKMICARSKI PROCES JE OBICNA LAZOVCINA I LICEMER..
to moze da kaze iz mnogo razloga ali da to VOLI-ONDA LAZE......
ziveti opusteno i penizonerski i zigledati extra bez dodatnih opterecenja-TO JE LEPO..jer to znaci..ziveti sam sa sobom i onima koji te vole....
kada se ta grnica predje-a svaki takmciar je presao..to sam video svojim ocima
-ONDA tu nema reci niti o ljubavi niti o bilo cemu drugom...
dakle tvrdim..lazov je svako onaj ko kaze da razmislja tako]\
lazov i licmer