Evo i par rijeci pobjednice Nicole Ball, preuzeto sa flexonline, sve slike su uzete sa MD-a.
Nicole Ball se dokopala druge profesionalne pobjede u svojem trecem pro nastupu. Ball, kojoj je ovo druga godina medju najboljima, i koja je svoju pro kard osvojila na Kanadskom nacionalnom prvenstvu 2006. je trofej iz Tampe dodala onome u lakoj kategoriji sa Atlantic City Pro 2007.
- Prosle godine u Atlantic City-u nijesam mnogo ocekivala, bila sam nova i nijesam imala sta da dokazujem - kaze Ball. Ove godine, ovog jutra, nijesam bila 100 % jer sam znala da treba da potvrdim uspjeh i da se dokazem. Jednostavno sam znala da to nije bilo to, veceras sa druge strane sam donijela pravi paket!
Njene dvije pobjede i 8. mjesto sa Ms.O prosle godine signal su za Nicole da se sudije krecu u nekom novom pravcu, i da nagradjuju kompaktnije, zenstvenije figure nad onima koje samo pokazuju velicinu.
- Bez tezinskih kategorija na ovom takmicenju vjerovala sam da ce sudije traziti kompaktniju figuru. Ovo je otprilke najvece sto cu ja ikada biti. Ali u posljednjih 9 takmicenja 8 puta sam bila prva, znaci na svima izuzev Ms.O, tako da nemam za cim da zalim!
Klaudia Larsson (kao druga) i Debbie Bramwell (treca) su takodje osvojile Ms.O kvalifikaciju.
-----------------------
Jos nekoliko slika sa usporedbi...