ajd markoni da te cujem....slikice,komntar,pravilna forma izvodjenja itd....u principu..priprema rukometasa...treba da budu mosntrumi....ajde markoni
ma da i ne samo to..nego...NE RADITI AKO NEMAS NEKOGA PORED SEBE KO ZNA STA RADI....zajebana tehnika u p.m....ma treba da sredim jednog rukometasa..covek je jednostavno zivotinja..klasican trening sa kojim bi ga ja doveo u red mu ne treba....treba mu samo da upotrebui njegovu sirvou sangu i da malo radimo na explozivnosti...jel imas nesto tako markoni
gledao sam ovo...jebiga to mi je malo hardcore i usotalom on ovde uglavnom govri o pripremi igraca am fudbala..jebiga to je ipak nesto drugo...mada je slicno rukometu u nekim situacijama..kao recimo kada igraju partizan i zvezda
Citat: pedjosgledao sam ovo...jebiga to mi je malo hardcore i usotalom on ovde uglavnom govri o pripremi igraca am fudbala..jebiga to je ipak nesto drugo...mada je slicno rukometu u nekim situacijama..kao recimo kada igraju partizan i zvezdaa to su samo primeri njegovih pulena , pogledaj ispod slika pise koliko su napredovali na kratkim stazama .imam od mog omiljenog Charlesa Poliquina ali to je za fizicku pripremu a ne za ekspozivnost ali trazim jos pa cemo videti sta jos imam.
Citat: MarkoniCitat: pedjosgledao sam ovo...jebiga to mi je malo hardcore i usotalom on ovde uglavnom govri o pripremi igraca am fudbala..jebiga to je ipak nesto drugo...mada je slicno rukometu u nekim situacijama..kao recimo kada igraju partizan i zvezdaa to su samo primeri njegovih pulena , pogledaj ispod slika pise koliko su napredovali na kratkim stazama .imam od mog omiljenog Charlesa Poliquina ali to je za fizicku pripremu a ne za ekspozivnost ali trazim jos pa cemo videti sta jos imam....ma moze i to...nije meni problem..ukomponovati cu nesto :wink: :wink: ..jel sumnjas u memne?