pa nije losa, nije - hehehehee
Ni najmanje nije losa, vrlo sam ozbiljan kada kazem da mislim da je bas lijepa djevojka! Figura, lijepa kosa, sminka, kostim, nakit... Cak i nije precerala sa implantima!
Negdje sam slusao neki njen intervju, i cini mi se vrlo OK lik, suprug joj je solidan bodybuilder, pa mu vjerovatno pravi drustvo u gymu, znas ono... Pomogne mu da uradi neko ekstra ponavljanje, i za razliku od drugih djevojaka koje ne treniraju, vjerovatno gazi po steperu dok on vjezba sa tegovima...
Mada kad joj vidim ramena, zamislim se, pa vjerujem da je mozda uradila i poneku seriju sa gumenim tegicima za njih ili pak tu i tamo neku vjezbu na lat masini.
Znaci respekt, nema tu zbora, sigurno je djevojka atraktivna, prirodno obdarena da bude vrlo lijepa, da privlaci paznju...
Ali od bodybuildinga ni traga ni glasa!
Citam po americkim forumima i ne mogu da vjerujem... Non stop same sudije presrecu ove cure i govore im o tome da ne dolaze "previse velike", ili cak da i na bini uopste ne stezu misice... Nije ni cudo sto na amaterskim takmicenjima po Americi imate po duplo vise figure takmicarki nego u svim ostalim kategorijama zajedno... Manje vise svaka djevojka koja je usla u gym vrlo brzo moze i na binu...
Nego dobro, kao sto rekoh ranije ja SIGURNO nijesam expert za ovu kategoriju...
Pozz