ne vidim cime sam te toliko uvredio da me obrises sa foruma.. pretnje da ne komentarisem.
kao sto je dejo rekao tih kapsula koje bi trebalo piti ima redje u apotekama vec bolje traziti u sportskim prodavnicama i odatle moja pitanja,jer su me apotekarke ubedjivale da ih nema bez A i D vitamina..
meni na primer nije bilo jasno da se pije 30 kapsula dnevno, pa sam zato rekao da si mogao da procitas sta je pisao markoni...ne iz neke druge namere
i u pravu si da se ne razumem, zato sam hteo cuti i o tome neko misljenje,a ti kao neko ko se razume ne znam sto bi ti bilo tesko tako nesto da prokomentarises umesto sto me napusavas sto pitam nesto sto ne znam. necu se vise oglasavati pa ako ces obrisi me opet.
ja ti opet kazem da sam procitao sta je pisao markoni tj da ja znam sta on zagovara i da se slazem s tim sto on kaze
dalje
ja sam tebi lepo objasnio da ti je dejo rekao sve te da bi trebalo da poslusas njega jer je i on veliki korisnik omega 3 caps kao i mnogi drugi te bi trebalo da slusas njihove savete
ti ne verujes u prodavnice sprostkih suplementa te od tuda i jeste tvoj i ovaj ovde problem sto trazis i kao mnogi drugi u ovoj zemlji na zalost ce da plate nesto 30 puta vise samo zato jer je u apoteci jer svi koji prodaju to drugiacje ko zna sta rade
e od tuda je u prinicpu nastao problem jer nisi hteo da razumes sta je markonitamo napisao i IZ KOG RAZLOGA kao i sto je dejo ovde napisao i ojbasnio ti o A i D vitaminu u nekoj vrsti ulja tj o tome dali je bitnije da vodis racuna o tome ili kolika je koncetracija EPA i DHA u nekoj od vrsta omega 3
i to sto se nerazumes je poptuno OK jer niko se ucen nije rodio,ali kao da neces da prihvatis ono sto ti se kaze
kao sto rekoh
meni nije tesko,ali ako vec imas 2 vrste odgovra i to na 2 razlicte vrste foruma,zar treba i neko treci da ulece tj dali treba u stvari da ti neko samo potvrdi ono sto ti mislis a nebitno o tome dali si u pravu ili ne...
razmisli malo o cemu ja govorim