dobro momci, dobro dobro, ja vam ovo sve ozbiljno govorim. evo u petak prilazi meni lik sto drzi neku security agenciju ja mislim da je iz cacka i pita me osh da radis za mene, a meni puno sece aaaaaaaaaaaaa. evo sinoc majke mi rodjene bas imadoh priliku da vidim mozete vi pricati kako sam ja debeo i spor, ali narode ja sam mama, pardon tata. znaci krenemo da se krljamo sa nekim '87 godiste njih 6-7-8 das 4, izlazimo napolje nema nigde nijednog znaci majke mi jer nas cetvorica imamo tacno 425lg iako smo mladji 2 godine , znaci svi se poplasili i onda slag na tortu, izlazi neki ik iz obezbedjenja i poce da vice na mog druga "ajde picko razbicu ti glavu bla bla bla siso mala bla bla, znas ti ko sam ja....", ali lik stoji umestu znaci nesme da mrdne i ovi njegovi ga kao nesto sklanjaju ali majke mi to su scene gde ne znas dal da se smejes ili da places, vi to ne mozete da razumete kako je to smesno bilo. svi se nesto deru ali sa 15 metara, a da smo mi bili kao brus lee i kompanija. pa *ebali, dobro ne mogu nam nista ali bi sigurno probali nesto, e o tome se radi. evo pomazem mrtvom hladnom da smrsa jos malo.