Dave uzimam stack za masu 750 mg testosteron enantata i 400mg masterona sedmicno podeljeno na 3 jednake doze...
Odlican stack!
Dave,d li je istina da teski cucnjevi mogu povecati nivoe prirodnog testa i GH?
Da!
Koliko vremena treba da prodje da bi se video efekat koriscanja 500mg test.cypionata?
3-4 nedelje!
Moji najnoviji testovi krvi su pokazali Testosteron od 314, DHT 30 (dno normalnog raspona), a estradiol u 24 (niži srednji normalnog raspona)
Zašto je moj test tako nizak i ako nije aromatizovao na E2 ili DHT?
Zato sto jednostavno ne proizvodite dovoljno testosterona.
Dok sam na vasoj ketogenoj dijeti za gubljenje masti,da li mogu koristiti creatin posto ne unosim secere?
Apsolutno da,zato sto ce creatin naci put do misica.Zapamtite IGF-1 ce dovesti creatin do misica isto kao i INSULIN,ali bez secera.
Citao sam ovde kod vas da niste za upotrebu T-4[tiroidnog hormona],ali opet neki kazu da je dobar samo u vecim dozama od T-3...
Ja opet kazem,zaista nevidim potrebu za tako necim jer ce vase telo to pretvoriti u ono sto zeli,a to je aktivni T-3.
Jeste li culi za brzo delujucu decu iz underground labova-http://www.ipinfo.cc/prod23_noban.php?
DURABOLIN (nandrolone phenylpropionate) je brzo djelujući DECA,i obicno ga zene koriste.Najcesce doziran 50mg na ml,i prilicno
bolan za koriscenje.Ako hocete da bude efektivan za vas mora biti doziran EOD po 100-200mg.
Možete li mi reći koja je delotvorna doza od E[boldenona], moj diler mi je rekao 600mg, ali nakon čitanja vidim sada da bi moglo biti previše?
100-200mg-3x sedmicno...
Sta mislite o proizvodima,suplementima koji dolaze iz Kine,cuo sam za MELAMIN?
Naravno da bih se klonio toga!